skuci Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Čus lidi, takovej menší dotázek na Vás a osobní zkušenost. Mám pár fotek a videí a chtěl bych to nějakým způsobem spojit, přidat jako podtext nějakou písničku a udělat z toho jeden celek ke shlídnutí, jako výstup třeba v AVI. Do dnes jsem používal Windows Movie Maker, ale nějak už mě omrzel. Nemáte někdo tip na něco jinýho, pokud by to bylo v češtině, pro moji pohodlnost, tak budu vděčen :-) Citovat
robozv Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ja pouzivam SONY Vegas pro 9 a Pinacle studio 12. Viac pouzivam Pinacle Citovat
NOWA307 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Ja mám CyberLink PowerDirector10 a maximálna spokojnosť. Môžem len doporučiť Citovat
robozv Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Pinacle by som doporucil ako chce skuci na obyc. video /avi/ + foto a hudbu a nejake efekty. Ale na FULLHD video by som doporucil Sony vegas lebo v Pinacle to strasne ide pomali pomali a este raz pomali:D Citovat
AnotherOne Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Na také jednoduché veci úplne stačí Freemake Video Converter a je zdarma. Citovat
skuci Odesláno 4. říjen 2012 Autor Odesláno 4. říjen 2012 tak stahuju ten Pinacle tak uvidíme :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.