Guest Scratch Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 ahoj, chci se zeptat, urcite tu jsou zkusenejsi lide, jak zachazet s androidem, android marketem a spravou mobilu? Ja jsem asi total...... Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 co konkretne? inak vlakno skor do it koutku Citovat
jozefsv Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 horsi telefon som nemal ako htc,teda po nokii.display nereaguje ako ma,samovolne vypinanie - 2 krat reklamacia,tlacitko nereaguje.ja uz neviem zaco beru tie prachy Citovat
Feelly Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Asi špatnéj kousek mam svoje desire hd už skoro rok jednou jsem ho hodil neumyslně do vody plavalo asi pul minuty vyndal vysušil a Olalá HTC stálě běží.. A lepší displej sem zatím neměl.. Kus od Kusu Sorry Citovat
Cinicman Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Starší Wildfire je naozaj mrdka... eSko už je na tom trochu lepšie ale aj tam je treba si uvedomiť, že je to Low-end od HTC... na môj Desire HD nedám dopustiť... Citovat
jozefsv Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 sorry som nevedel ze je aj bez oznacenia S.mam wildfire S.fakt nereaguje ako ma,urcite pojde este raz na reklamaciu Citovat
pipistrel Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 tak zasa s Skom som zatial spokojny ja. ziadny restart ziadne vypinanie vsetko funguje ako ma. zatial Citovat
Feelly Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Desire HD je držák od HTC.. jinak 1 wildfire je mrdka toje fakt ten displej spracovaní a tak ale S je fajnovej. Dost spamovaní ode mě a zpatky k tematu tímto se omlouvám Scratchovi za Citovat
Stifler Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Scratch: ses měl zeptat, když jsme se viděli. Jsem ti mohl předvést, jak funguje můj HTC Desire a určitě bys to pochopil, ovládání není nijak složité a možnosti OS Android jsou téměř neomezené. Citovat
MirekCC Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Já přešel z iOS iPhone 4 na androida Samsung Note a nelituju , je to takové pádlo, ale do kalhot se vleze bez problémů a konečně mám velký displej. Ios poskytuje větší bezpečnost, ale pokud je člověk trochu obezřetný a nestahuje nějaké ptákoviny, tak je to v pohodě. Na správu si stáhni astro file manager, je free a funguje dobře. Jinak opatrně, co stáhneš z google play, protože to nehlídají a můžeš si stáhnout nějaký bordel. (V Appmarketu(iOS)app testujou, než je uveřejní). Dobrá app je taky SwiftKey 3, google chrome. Antiviráky jsou prakticky neúčinné jsem slyšel, pokud nemáš root, ale sám si udělej názor. Snad jsem ti trochu pomohl Citovat
Péťa Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Účet u Google určitě už máš, zaregistruj si tam platební kartu a můžeš na Android Marketu (Google Play) nakupovat SW. Hlavně si vše (především kontakty) synchronizuj s Google, ať máš zálohu. Já si celý telefon zálohuji Titanium Backup, ale k tomu je výhodné mít root (\"odemčení systému Android\"). Studnice moudrostí: http://androidforum.cz/ Na Grillmasters Ti Hurvajz určitě pomůže s problémy, na které do té doby narazíš. PS: K výběru telefonu se vyjadřovat nebudu [upravil dne 4.10.2012 17:55 od Peta] Citovat
kujon106 Odesláno 4. říjen 2012 Odesláno 4. říjen 2012 Zpracování první verze Wildfiru by mohly leckteré současné telefony závidět. Displej byl slabší, nicméně taky ten telefon neměl uvnitř hi-end střeva. Mně konkrétně to v té době naprosto vyhovovalo a velmi příjemná byla i velikost toho telefonku. Dneska už ho nepoužívám, věnoval jsem ho do rodiny a od té doby tam bez problémů funguje - už několik let. Ale k věci - co a jak na Androidu. To je vcelku obsáhlé téma. Nejlepší bude když si požadovanou věc jednoduše vygooglíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.