Michal.x Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 jinak co si dal za ložiska ?výrobce? ložiska si lisoval nebo palicí namlátil ? sorry ale už sem to zažil Citovat
BOTANIK113 Odesláno 4. listopad 2012 Autor Odesláno 4. listopad 2012 nazev lozisek si nepamatuju ale nechal jsem si je nalisovat vcera jsme to vsechno prochazely a vypada to ze je v hajzlu prave lozisko Citovat
moby78 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Mně to hučelo vepředu taky. Dvakrát jsem nechal vyměnit obě ložiska, na pár týdnů byl klid, a pak znovu. V autě se nedalo při delší jízdě vydržet. Navíc mi odcházely i kotouče. V pátek jsem na jednom vrakovišti koupil oba závěsy kol (dohromady za 2,5t), nechal je vyměnit a je (a snad i zůstane) klid. Pak jsem se tam vrátil a z radosti dokoupil elektrony na tři šrouby i s celoročníma gumama (se vzorkem min. 3,9mm) za 4t :-). Citovat
BOTANIK113 Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Me to delalo uplne to samy lozisko bilo spatne nalisovany na hranu takze po vyndani total uz je to vymeneny a zatim klid ( jsem zvedavej jak dlouho ) jo jak mas velky ty kola 14 Citovat
moby78 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 My jsme to poprvý lisovali u bratrance v garáži, podruhý mi to nalisoval jeden automechanik od nás. Jelikož hučení hned ustalo a vrátilo se až za pár týdnů, tak ta ložiska byla pravděpodobně dobře nalisovaná a zrada byla jinde. Jinak by to mělo hučet hned po výměně. Mám jednolitr z 95r, gumy R13 na 3 šrouby. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.