Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pethrd2312: Jasně hale neměla to bejt žádná narážka jen když se něco takového dělá, tak by se to mělo dokumentovat.

Víš kolik lidí by tady po tom slintalo....

Věřit mu můžeš, ale pokud nemáš alespoň fotky co a jak, tak toho mohl víc třeba akorát zkazit.

Je to zkrátka škoda...

Tak ať slouží ;)

Odesláno

Myslím,že volný čas je problém většiny lidí co by chtěli mít pěkný auto...sám mám stejný problém už delší dobu ale snad od jara to bude lepší...

Odesláno

Ono stačí jedna fotka, jestli tam jsou těsnění, tak je to zabitý. Ale taky dělám hromadu neúčelných věcí - člověku to nedá... Neznám nikoho kdo se dostal tak daleko jako masterjj, takže se nedivím že si rýpne... Já jsem rád, že si po těch letech auto rozeberu a složím. Teď mne limituje neznalost řízení motoru, ale nechci se kvůli pár koním učit problematiku co mne neživí... Mám tady takovou spíš alchymistickou dílnu, laik by žasnul a odborník se divil :), vlastně se bojím to auto zprovoznit, co bych potom po večerech dělal... Je fakt, že na ježdění mám dvě jiná auta (samo zcela běžná) a pro radost si můžu půjčit novější a výkonější (zase ne hezčí), takže to beru z tohoto pohledu...

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...