agresssor Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Narazil sem na popis motoru od PSA na wikipedii a musim uznat ze je to zajimavy pocteni nehlede na to ze tam je psano o tom ze tyto motory klidne muzou bez problemu fungovat na rostlinny olej ba pisou ze je vhodny pro tento provoz. KDyby si nekdo chtel pocist zde je odkaz: http://en.wikipedia.org/wiki/PSA_XUD_engine Citovat
gronholmm Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 ééééé česky by to nebylo? :D:D:D:mad: Citovat
agresssor Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Amerika? Pro mě docela jo auto mam roky a nikdy sem o nem nic nezjistoval a tohle je fakt usmevny Citovat
dýzl Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Já jsem nic takového nezjištoval,prostě když byl oil levnější než ropa tak se jezdilo na olej Lando a to bylo téměř vždy levnější!!! Citovat
MikeBB Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 S rastlinným olejom ako palivom je to na dlhú diskusiu, fungovať to bude, ale palivové čerpadlo (najmä Lucas) sa nepoteší, a ani staršie tesnenia. Po prvom natankovaní oleja, uvoľní špinu z celej palivovej sústavy a tá zanesie filter. Prechod na RO by mal byť plynulý a podiel oleja v palive pomaly zvyšovať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.