Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes bylo CTI na stk a neprošlo pro tečící ZL tlumic,prasatka na zadních brzdách taky tečou a trubka místo středového tlumiče se panovi taky nelibyla :mad: Tak se obědnal novej střed výfuku,zadní tlumiče,lanko ruční brzdy utržené a prasátka se přetěsní... Jsem naštvanej že na CTI nebyl čas dřív,musel jsem s nim jezdit když je 106 pořád v lakovně. A v 5 ráno bez střech to neni nic moc. :o Zítra už bude snad vše v pořádku

[upravil dne 1/10/12 16:50 od spazi s16]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak už máme CTi u maminky v garáži zazimováno, nádrž plná 100 oktanovýho benzínu, nemrznoucí směs namíchaná

a baterka daná do 106tky, páč už byla stejně KO. Na jaře koupíme novou...

Do jara mám v plánu vyměnit zadní nápravu za kotoučovou, připravit si novej motor a

nechat opravit sedačky. Pásy vyměnit za červený, vyčistit interiér a už aby tady bylo zase jaro.

Tak vám všem zazimovaným klidný zimní spánek :o

post-38770-14109627865468_thumb.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem rozebral interier a na podlaze jsem našel asi nějakou ochranu proti korozi či co to je za hnědou barvu. Co stim mám dělat? Koroze tam neni žádná... Nechat a znovu přikrejt nebo to očistit a znova něčim ošetřit...?

post-38770-14109628281452_thumb.jpg

Odesláno

Dnes jsem to zkusil vyčisti technickym benzinem a to hnědy ho... šlo dolu dobře, zítra dodělat zbytek a kraje. A pak to můžu nechat když tam neni žádná rez??? Dát novou izolaci a přikrejt kobercem... :o

post-38770-14109628344753_thumb.jpg

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...