bubu333 Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Mám problém. Posledních pár startování se autu už nechtělo a musel jsem přidávat při startu plyn. Teď už ani nechytne. Jen se starter pootočí a pak už ani to ne. Jakoby vybitá baterka, ale to není. Mám podezření na starter protože vydával divný zvuky (od té doby co mi odešla spínačka a kouřilo se někde z pod motoru). Když to roztlačím, tak auto chytne ale když to nedržím pod plynem tak hned chcípne - nedrží volnoběh. Co by to mohlo být? Díky. Citovat
ChouLu Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Pokud nedrží volnoběh tak by to mohl dělát krokovej motůrek na klapce Citovat
Michal.x Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 sundej plochej řemen a skus to bez něj ... a uvidíš bude něco zadřené takže starter nemá sílu a motor neudrží volnoběh ... Citovat
bubu333 Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 Včera jsem to zase roztlačil a volnoběh tentokrát držel v pohodě, tak nevim. Jinak jsem vymontoval startér ale nevim jak poznám jestli je špatnej... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.