Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Neviem, či je to vhodná téma sem, ale do servisu sa mi to nehodí, ak by to tu niekomu veľmi vadilo, kľudne mi to presuňte.

Niekde som stratil teraz večer prútik od antény. Neviem, či to bol origo, bol dosť dlhý, možno aj 1 meter. Rozmýšľam, či mi ju nezobrali kartáče v myčke, možno by som sa tam zajtra mohol ísť pozrieť (nebola šrubovacia, bol tam proste vrazený, tak som ju vždy len sklopil a všetko bolo OK.

chcem sa spýtať, akým smerom by som sa mal uberať, či sú tieto prútiky nejaké univerzálne, alebo či si tam mám radšej strčiť špagety?

Foto plastovej časti tu :

IMAG1006.jpg

IMAG1007.jpg

Ďakujem za postrehy

Odesláno
tak to je v poriadku, idem o pár týždňov na výmenu spojky + servis do origo peugeotu, tak poprosím, či by mi to rovno neobjednali k tomu ;)

Ďakujem veľmi pekne

:D:D:D kdyby mi upadla anténa tak to řeším asi tak za den a ne za pár týdnů :papa

Odesláno

Pipistrel - vypadá to divne, jak vyzlékáš úplne pěknú holku a zistíš, že má škaredé prsa, neni to nic, co by ťa prinútilo dat od ní ruky preč, oblécit sa a odejít, ale sklame ťa to :D

Koblížku

né, to je neco inší, len bohužel (našťastí) mám trošku iný vkus, než abych dokázal počúvat nejaké rádio-pop-gay-rnb-nigga věci, proto je u mna tlačítko s nápisem radio alebo fm jak nové :)

Odesláno

Ja len doplnim, ze som 306 mal, a ono je \"šróbovatelná\" tá anténa ...

Tebe odpadol prút od tej \"šróbovatelnej\" časti, ktorú som na tvojom obrázku označil v červenom rámčeku (skicár rulezzz :D )

Z doterajších skúseností, je to jednotný závit, a pasuje tam kopa aj univerzálnych antén ...

[Edited on 1/10/12 10:04 by Lubk0]

post-14784-14109627248915_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...