Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute minuly tyzden som kupil na moju 1.8 sviecky Bosch FR 7DC+ vymenil som a dnes po cca 400 odjazdenych km som ich vybral aby som ich skontroloval a teraz co sa stalo vytocim prvu sviecku chytim ju do ruk a porcelan s elektrodov sa pretaca voci zavitu sviecky potom som vybral aj ostatne a vsetky boli KO ako prva uz som hodne sviecok namontoval ale toto som este nezazil a zvlast u novych sviecok stretol sa s tym niekto?dat to reklamovat ?

nazorna ukazka

[Edited on 29/9/12 10:17 by krtek 2]

Odesláno

ja by som to reklamoval, aj ked som dost skepticky.

ak je predajca seriozny tak reklamaciu uzna...

tu ide o dokazovanie, ale ak by bola cela seria sviecok vadna

tak by sa asi cudovat nemal...

aky si mal dovod ich vyberat? co ta k tomu viedlo ?

Odesláno

Je to tovar ako kazdy iny .. ked si kupis topanky a po 3 dnoch sa Ti odlepi podrazka tak to tiez ides reklamovat ..

Pokial nie su od cinana .. tam je samoodlepovacia podrazka vyssia vybava :D

[upravil dne 28/9/12 15:48 od Falco]

Odesláno

no prave ze ten predajca je strasny magor:D vyberal som ich preto lebo som kontroloval rozvody mal som podozrenie ze mi to trocha skocilo a sviecky som vybral koli tomu aby sa mi lahsie tocilo remenicov,stastie ze som to odhalil takmer ihned lebo casom no neviem prefukovalo z valcov na vrch izolatorov izolatory boli zasrane od oleja koli tomu ze netesnili so srubenim

[Edited on 28/9/12 14:58 by krtek 2]

Odesláno

Ked nepochodis u predajcu, kontaktuj distributora alebo vyrobcu ak je to mozne a rovno aj podaj staznost na predajcu ;)

Odesláno

ja viem presne co mi povie lebo som s nim uz jednu reklamaciu mal davnejsie a mate potvrdenie ze vam to montovali obborne v servie :D mohli ste ich poskodit neodbornov montazov :D a bla bla bla,myslim si ze tych vadnych kusov bude viac nez len tie moje 4 kusy

[Edited on 28/9/12 15:09 by krtek 2]

Odesláno

Marcel:D pravdu ti poviem zhanat faktury a natahovat sa snim to mi za 16 ecok nestoji

asi len tam vbehnem dam mu ich na pult a poviem mu ze nech robi co chce ze o love mi nejde ale nech vie co predava

a aby si to stiahol z regala:D

[Edited on 28/9/12 15:15 by krtek 2]

Odesláno

ano presne ako vravis... ja by som urobil ofiko reklamaciu a nech sa do 30 dni vyjadri...

mne by to za 16 ecok stalo ;)

a nikde neni napisane ze sviecky musia byt odborne montovane... takze prd moze po tebe chciet.

on posudzovat reklamaciu nemoze ale musi to postupi dodavatelovi, takze kluden spis ofiko reklamaciu

a do 30 dni dostanes vyjadrenie. ak nie tak love... paaaa :D

Odesláno
on posudzovat reklamaciu nemoze ale musi to postupi dodavatelovi, takze kluden spis ofiko reklamaciu

a do 30 dni dostanes vyjadrenie. ak nie tak love... paaaa :D

Nevím jak to chodí na Slovensku, ale tady u nás v Kocourkově posuzuje reklamaci prodejce. Protože podle našich zákonů, já jako obchodník mám s dodavatelem vztah podle Obchodního zákoníku, kde záruka je půl roku. Kdežto se zákazníkem mám vztah podle Občanského zákoníku a tedy záruka dva roky minimálně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...