Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Strakyho nemam zas tak daleko. Tak se s nim kdyz tak domluvim, ze bych tam zajel. Zatim diky za rady postupem casu budu informovat jak jsem dopadl.

[Edited on 9/3/13 10:10 by caraxx]

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak turbo se repasovat nemusi je v poradku, akorat se vycistilo. Vymnenil jsem vzduchac a jeste palivovej filtr, Hadice i intercoler jsem vycistil. Ten olej se tam musi dostavat jedine přes odvětrání ventilového víka. Mozna, za to muze i ten vzuchovej filtr byl uz dost tragickej. Kazdopadne budu informovat.

Mel bych 2 dotazy.

1) Na prirube mezi turbem a sanim motoru nebylo tesneni, prijde mi, ze by tam melo byt.

2) Kde se nachazi sitko, ktere je na privodu oleje do turba? Je na spodu ty trubky? :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak bohuzel problem je stale aktualni.

Nevite kudy by se tam ten olej mohl dostavat.

Slysel jsem neco o odvetrávání klikovky? Jak by se ti dalo poznat popr. kolik by stala oprava?

Nebo je ten motor proste uz hotovej a budu se muset smirit s tim, ze budu muset dolivat 2-3 litry na 15 000,- km.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Akurat som prisiel z garaze. Skusil som dotiahnut tie stefty ale neboli vobec volne. Pritiahol som ich ako sa dalo (s citom) ale len mozno 3 boli tak ze sa aspon mierne pohli. Tak neviem ci bude v tomto problem. Skor boli niektore vstreky mierne povolene. Tak som vsetko popritahoval, poutieral a uvidim ci sa nieco zmeni.

Odesláno

Tak nepomohlo to. Je tam stale olej. Ta odbocka zo sania je odspodu od oleja a ked som dal dole to potrubie je v nom trochu oleja naspodku a turbo to nasava. Neviete co by mohlo pomoct? Rozmyslal som aj dat dole ten plastovy kryt a skusit vycistit ten odkalovac. Neviete niekto ci sa to da cistit? Mali ste to uz rozobrate?

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ja som to akurat cez vikend mal zase rozobrate, menil som turbo. A oleja tam bolo az az, stekalo to po nasavani a turbe az dole. Riesenie by bolo pretesnit ten spoj ale to by len vsetko ostavalo v nasavani a slo by to do turba a to by som nerad ked je teraz nove. Stale rozmyslam ci by nepomohlo ten odkalovac vymenit. Neviem co s tym nejak som o tom vela nenasiel.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Tak páni aj mne sa objavil za autom menší oblačik čierneho dymu.Začalo to nevinne pri cuvaní z dvora zadymilo viac a teraz už len ked sa pohnem alebo preradím a pridám plyn na pár sekund zadymí nie nejako vela ale predsa.Samozrejme ked tlačím do pedala tak mierne pridymuje.Pred tym to nerobilo.Niečo som tu poštudoval ale nepasuje na moj problem nič.Opakujem nie je to hustý kudol ale skor len také zdymenie.Našiel som niečo o hadiciach intercolera ked som ich prezeral na hornej mam take drobné dierky ako od ihly myslite že by to mohlo byt tym?Auto stratilo trocha na vykone aspon sa mi tak zda.Olej žere primerane a naftu podla štylu jazdy. Mate nejake napady ?Nemam žiaden čiptuning ani upravy motora.

Upraveno uživatelem tonottt

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...