caraxx Odesláno 9. březen 2013 Autor Odesláno 9. březen 2013 Strakyho nemam zas tak daleko. Tak se s nim kdyz tak domluvim, ze bych tam zajel. Zatim diky za rady postupem casu budu informovat jak jsem dopadl. [Edited on 9/3/13 10:10 by caraxx] Citovat
caraxx Odesláno 5. duben 2013 Autor Odesláno 5. duben 2013 Chtěl jsem se zaptat jestli někdo nezná kde by se dal udělat Repas Turba v okoli Karlovych Varu. Dekuji Citovat
caraxx Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Tak turbo se repasovat nemusi je v poradku, akorat se vycistilo. Vymnenil jsem vzduchac a jeste palivovej filtr, Hadice i intercoler jsem vycistil. Ten olej se tam musi dostavat jedine přes odvětrání ventilového víka. Mozna, za to muze i ten vzuchovej filtr byl uz dost tragickej. Kazdopadne budu informovat. Mel bych 2 dotazy. 1) Na prirube mezi turbem a sanim motoru nebylo tesneni, prijde mi, ze by tam melo byt. 2) Kde se nachazi sitko, ktere je na privodu oleje do turba? Je na spodu ty trubky? Citovat
marcel.tokar Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 [upravil dne 3/6/13 13:42 od marcel.tokar] Citovat
caraxx Odesláno 17. červenec 2013 Autor Odesláno 17. červenec 2013 Tak bohuzel problem je stale aktualni. Nevite kudy by se tam ten olej mohl dostavat. Slysel jsem neco o odvetrávání klikovky? Jak by se ti dalo poznat popr. kolik by stala oprava? Nebo je ten motor proste uz hotovej a budu se muset smirit s tim, ze budu muset dolivat 2-3 litry na 15 000,- km. Citovat
benjilv Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Riesim podobny problem, akurat nedolievam tolko oleja (max. 1 dielik na mierke). Prikladam aj foto. Podarilo sa ti to vyriesit? Citovat
caraxx Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 Koukni sem mně to pomohlo. Citovat
benjilv Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Takze dotiahnut tie stefty pod vstrekmi a je to? Tak to skusim. Vdaka. Citovat
caraxx Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 Presne tak povolis ty imbusy potom dotahnes stefty a na konec ty imbusy taky dotahnes. Mne to trvalo cca 15 min. Citovat
benjilv Odesláno 30. listopad 2013 Odesláno 30. listopad 2013 Akurat som prisiel z garaze. Skusil som dotiahnut tie stefty ale neboli vobec volne. Pritiahol som ich ako sa dalo (s citom) ale len mozno 3 boli tak ze sa aspon mierne pohli. Tak neviem ci bude v tomto problem. Skor boli niektore vstreky mierne povolene. Tak som vsetko popritahoval, poutieral a uvidim ci sa nieco zmeni. Citovat
benjilv Odesláno 5. prosinec 2013 Odesláno 5. prosinec 2013 Tak nepomohlo to. Je tam stale olej. Ta odbocka zo sania je odspodu od oleja a ked som dal dole to potrubie je v nom trochu oleja naspodku a turbo to nasava. Neviete co by mohlo pomoct? Rozmyslal som aj dat dole ten plastovy kryt a skusit vycistit ten odkalovac. Neviete niekto ci sa to da cistit? Mali ste to uz rozobrate? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 19. duben 2014 Odesláno 19. duben 2014 Mě to už týden hulí taky černě, ale zase jen po prudkém přidání plynu, jinak ne. Kontroloval jsem olej, ale ani nepřibývá ani neubývá...že by to bylo vstřikama? Citovat
benjilv Odesláno 21. duben 2014 Odesláno 21. duben 2014 Ja som to akurat cez vikend mal zase rozobrate, menil som turbo. A oleja tam bolo az az, stekalo to po nasavani a turbe az dole. Riesenie by bolo pretesnit ten spoj ale to by len vsetko ostavalo v nasavani a slo by to do turba a to by som nerad ked je teraz nove. Stale rozmyslam ci by nepomohlo ten odkalovac vymenit. Neviem co s tym nejak som o tom vela nenasiel. Citovat
tonottt Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 (upraveno) Tak páni aj mne sa objavil za autom menší oblačik čierneho dymu.Začalo to nevinne pri cuvaní z dvora zadymilo viac a teraz už len ked sa pohnem alebo preradím a pridám plyn na pár sekund zadymí nie nejako vela ale predsa.Samozrejme ked tlačím do pedala tak mierne pridymuje.Pred tym to nerobilo.Niečo som tu poštudoval ale nepasuje na moj problem nič.Opakujem nie je to hustý kudol ale skor len také zdymenie.Našiel som niečo o hadiciach intercolera ked som ich prezeral na hornej mam take drobné dierky ako od ihly myslite že by to mohlo byt tym?Auto stratilo trocha na vykone aspon sa mi tak zda.Olej žere primerane a naftu podla štylu jazdy. Mate nejake napady ?Nemam žiaden čiptuning ani upravy motora. Upraveno 5. červenec 2015 uživatelem tonottt Citovat
tonottt Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Spominali dva okruhy intercoleru kde ich najdem?Pozeral som len hadice 2ks pri intercolery vedla chladiča. Su nejake aj inde?Druhý okruh? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.