Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak poznam ze jsou ramena na vymeneni? Pri jizde na nerovnosti to dela tako tupe narazy. Budou to ramena? Nasel jsem na prodej ramena i se stabilizacnimi tycemi a tyce rizeni. Kdyz to vse vymenim bude to ok nebo tam muze byt jeste neco jineho? Poloosy jsou ok. Peugeot 206 1.6 65kw Dik

Odesláno

Mě se ramena projevovali tak, že když jsem vytočil uplně volant do některé strany tak to bouchalo a když jsem ho srovnal tak auto ustřelovalo do strany.. na 20m auto bylos schopno vjet do protisměru :) Ale jednalo se o auto bez stabilizátorů :) takže bych začal tyčkama :)

Odesláno

já mám něco trochu podobného až na to že ramena mám nové. když jedu a to jakkoliv v zatáčkách či po rovině, tak pořád slíším nejaký klepot a vůbec netuším odkud jde, jelikož chvíli je to jakovy slyšet zezadu pak zase zepředu.

Odesláno

Jo to znám, takový zvuky, klepání a povrzávání. V servisech se na nic nepřišlo a když se něco vyměnilo, tak to nepřestalo. Poslední pokus skončil tak, že po třídenní pátračce v servise, při přebírání zpět, na otázku, co jsem dlužen jsem dostal odpověď, že nic. Že nic nenašli a neopravili. :super;)

Návštěvník
Odesláno

Vem 100,- zajeď na první STK, tam ti s tím zahrkaj na těch hejbacích plechách a víš bezpečně co je dobrý a co ne.

Odesláno
Vem 100,- zajeď na první STK, tam ti s tím zahrkaj na těch hejbacích plechách a víš bezpečně co je dobrý a co ne.
Mne osobne na STK zistili len zly cap na ramene ale tycky stabilizatora veruze nezistili.
Návštěvník
Odesláno

Tak když tam pojedu, tak mu řeknu, aby za tyčky vzal - snad to není takovej problém. A jestli jo, tak potěš koště.

Odesláno
Tak když tam pojedu, tak mu řeknu, aby za tyčky vzal - snad to není takovej problém. A jestli jo, tak potěš koště.
Tak ked to ma zistiti tak ze ich chyti a potrase na to predsa nemusim ist na stk a platit za to zistim to aj sam ale tak ci tak tym ze ich chytim a potaham za ne to nezistis pokial su neni ozaj totalne KO. Najlepsie je ich dat dole a hned budes vediet v akom su stave.
Návštěvník
Odesláno

No řekl bych že základ je nelenit a aspoň pod to vlízt jak píše nahoře mxmen. Oni totiž tyhle kecy od kompu nemaj cenu. Nakonec zjistí že tam má někde napasovanou přejetou kočku, která mlátí hlavou do podběhu.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...