Smuki Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Jak poznam ze jsou ramena na vymeneni? Pri jizde na nerovnosti to dela tako tupe narazy. Budou to ramena? Nasel jsem na prodej ramena i se stabilizacnimi tycemi a tyce rizeni. Kdyz to vse vymenim bude to ok nebo tam muze byt jeste neco jineho? Poloosy jsou ok. Peugeot 206 1.6 65kw Dik Citovat
mxmen Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 těžko radit, nejspíš to budou jen tyčky stabilizátoru,ale chtělo by to zvednout na hever a zkontrolovat celou nápravu Citovat
ChouLu Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Mě se ramena projevovali tak, že když jsem vytočil uplně volant do některé strany tak to bouchalo a když jsem ho srovnal tak auto ustřelovalo do strany.. na 20m auto bylos schopno vjet do protisměru Ale jednalo se o auto bez stabilizátorů takže bych začal tyčkama Citovat
Smuki Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 no me to hrozne boucha kdyz jedu po nerovnostech... ramena uz jsou objednana i se stabilizacnimi tycemi a tycemi rizeni tak snad to bude ono Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 no ještě uložení stabilizátoru (silentbloky) a pak už tam snad není nic,co by bouchalo Citovat
hlina23 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 já mám něco trochu podobného až na to že ramena mám nové. když jedu a to jakkoliv v zatáčkách či po rovině, tak pořád slíším nejaký klepot a vůbec netuším odkud jde, jelikož chvíli je to jakovy slyšet zezadu pak zase zepředu. Citovat
radim.1008 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Jo to znám, takový zvuky, klepání a povrzávání. V servisech se na nic nepřišlo a když se něco vyměnilo, tak to nepřestalo. Poslední pokus skončil tak, že po třídenní pátračce v servise, při přebírání zpět, na otázku, co jsem dlužen jsem dostal odpověď, že nic. Že nic nenašli a neopravili. Citovat
hlina23 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Vůbec netušim co to muže být, možná tlumiče? nebo stabilizační tyčky? ale jak to poznám? Citovat
command Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Stabilizacne tycky by to mohly byt mne to robia stale ze ked idem po nerovnostiach je pocut jemny klepot na prednej naprave clovek sina to zvikne. Citovat
Smuki Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 zvyknout se na to da ale co pak az se to rozpadne ve stredu jdu menit ramena a tyce tak snad to bude ono Citovat
hlina23 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Mě to právě děsně znérvózňuje. to znamená že jim je co? Citovat
command Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Uz som mal aj v dezolatnom stave tycky stabilizatora a drzat to drzi pokope stale len hrmot je stale vatsi Citovat
0xEEr Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Stabilizacni tycky. V mem pripade to byly ony.. Citovat
Návštěvník Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Vem 100,- zajeď na první STK, tam ti s tím zahrkaj na těch hejbacích plechách a víš bezpečně co je dobrý a co ne. Citovat
command Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Vem 100,- zajeď na první STK, tam ti s tím zahrkaj na těch hejbacích plechách a víš bezpečně co je dobrý a co ne. Mne osobne na STK zistili len zly cap na ramene ale tycky stabilizatora veruze nezistili. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 vůle v tyčkách ti na STK opravdu nezjistí, protože je nezjištuje, to by musely být vymlácené Citovat
Návštěvník Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Tak když tam pojedu, tak mu řeknu, aby za tyčky vzal - snad to není takovej problém. A jestli jo, tak potěš koště. Citovat
command Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 Tak když tam pojedu, tak mu řeknu, aby za tyčky vzal - snad to není takovej problém. A jestli jo, tak potěš koště.Tak ked to ma zistiti tak ze ich chyti a potrase na to predsa nemusim ist na stk a platit za to zistim to aj sam ale tak ci tak tym ze ich chytim a potaham za ne to nezistis pokial su neni ozaj totalne KO. Najlepsie je ich dat dole a hned budes vediet v akom su stave. Citovat
Návštěvník Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 No řekl bych že základ je nelenit a aspoň pod to vlízt jak píše nahoře mxmen. Oni totiž tyhle kecy od kompu nemaj cenu. Nakonec zjistí že tam má někde napasovanou přejetou kočku, která mlátí hlavou do podběhu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.