Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to neni spojka ak bola spojka ok ked si to odstavil a nasledne po odstavke sa ti spojka nemoze vysmykat,urob jednoduchy test rozbehni sa na cca 60 kmh zarad 5-ku a prudko pridaj a drz ak je spojka hotova tak ti otacky vyletia do neba a auto sa takmer neozbehne ak sa bude ztazka rozbiehat a motor sa bude dusit tak spojka je ok

Odesláno

jeste otazka kdyz jsem to prevazel k nam domu tak to jelo v pohode kdyz jsem to odstavil tak jsem menil olejovy filt olej, svicky,cepy,stabylyzatory, pak to stalo 2mesice a paj jsem sel stim do molovic a spatky uz byly naznaky ze neni neco v poradku a ted se nerozjedu do kopce ale nakonec to vyjede

Odesláno

chlape ak ti smyka spojka to proste musis citit pridas plyn otacky stupaju a auto sa takmer nepohyna,skus este zatiahnut rucku a snaz sa rozbehnut na jednicke(na asfalte) ak pridas plyn

a pustis spojku a bude motor bezat zvysovat otacky a ty budes stat na mieste tak je ko spojka ,ak je spojka v poriadku tak ti motor bud chcipne alebo ta potiahne aj so zatiahnutov ruckov a predne kolesa ti budu prehrabovat zadok auta ti zatlaci k zemi

[Edited on 3/10/12 19:57 by krtek 2]

Odesláno

map ti nemusi hodit stop na tomto motore moze ti svietit dia nemusi svietit dia u tohto motora je niekedy potrebna vestecka gula,lamba po nastartovani este par minut pokym sa nezahreje nereaguje

Odesláno

Mě odešel Map... tak vím jak se to projevovalo... občas problikla diagnostika... pak auto škublo a chcíplo... po cca minutě jsem ho nastartoval a ujel s ním kousek... tak takhle je to přesné:D

Guest servisman
Odesláno

měnil jsem MAP nedávno ,občas něco zablblo ,konrolka se zatím nerozsvěcovala,ale po výměně se auto zlepšilo,jede o něco lépe.Jinak jsem jej kupoval v Autokelly na potvoru jsem měl ten za 1830Kč ,po předložení kartičky řádného člena cena 1244Kč. Sama paní říkala že máme dobré slevy

Odesláno

aj ja som menil map a viem tiez co to robi ,svietila dia v kuse a moc to skubalo motorom pri pridani plynu sem tam chciplo ale zeby som nevysiel do kopca to niee

[Edited on 4/10/12 13:26 by krtek 2]

Odesláno

no ja mam cez 230 000 km neviem isto ci je povodna ale asi ano a je ok a minule som ju trocha zapiekol ked som tahal zapadnute volvo,si pirat?:) ze ti odisla,co su tu chlapci na klube s tymto motorom tak cez 200 000 maju v poho spojku

Odesláno

co sa tyka zivotnosti spojky tam velmi zalezi od rezimu prevadzky... nejde ani tak o samotne km... je predsa rozdiel ci najazdis 100km po meste alebo na dialnici kde zaradis 5tku a vezes sa....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...