Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 Coupe by Ducatista - výměna HDI za V6

Recommended Posts

Odesláno

To dlouhý bych viděl na to,ale to malý netuším kde je shovaný.Já právě s příští výměnou svíček(na jaře) chci preventivně to těsnění na saní vyměnit,tak proto se ptám kde ho sehnali jestli originál v Pugu a nebo někdo ho umí.

Odesláno
To dlouhý bych viděl na to,ale to malý netuším kde je shovaný.Já právě s příští výměnou svíček(na jaře) chci preventivně to těsnění na saní vyměnit,tak proto se ptám kde ho sehnali jestli originál v Pugu a nebo někdo ho umí.

Ty těsnení stály 70+420 Kč a brali to origo z Peugeotu ;)

Odesláno

Tak od převzetí auta z montáže LPG najeto 230 km a zhruba čtvrtina nádrže benzínu pomalu zmizela :o Volal jsem do servisu co to má znamenat, jestli zapojili i přívstřik benzínu nebo co a majitel mi řekl, že už se jim to u nějakých Citroenů a nějakého Peugeotu stalo - řekl mi, že auto si podle ujetých kilometrů a aktuální spotřeby \"vypočítá\", kolik by asi mělo sežrat benzínu a podle toho benzínová ručička ukazuje míň a míň, jako bych jezdil na benzín. Že kdysi jednomu zákazníkovi s Citroenem (myslím říkal C4) namontovali LPG a on jel do Německa, u hranic měl prázdnou LPG nádrž a pípla mu i rezerva benzínu, ale když natankoval LPG a chtěl i benzín, tak nádrž byla plná. Že stačilo auto nechat přes noc, řídící jednotka se vzpamatovala nebo vyresetovala a po nastartování ukazovala zase plnej benzín. Ale u některých aut to vyresetování funguje po delší době (u mě přes noc odstavený motor nestačí, den co den mám jakoby mín a mín benzínu) tak to řešili nějakým emulátorem, který \"vyresetoval\" palivoměr po každým vypnutí motoru.

To jsou mi věci... :myslim

Odesláno

No já jsem taky hleděl když mi to v telefonu říkal. O víkendu asi nikam nepojedu, tak auto bude stát delší dobu, tak jsem zvědavej jestli se palivoměr \"vzpamatuje\"... Jinak mi budou muset namontovat ten emulátor.:myslim

Odesláno

běžná věc u Peugeotu a citroenu,taky mi to dělá....na emulátor kašlu,když bych to dělal tak u nás jeden maník dělá krabičku ,která ukazuje skutečnej stav na ručičce palivoměru benzínu,když se jede na benzín ukazuje benzín a když se jede na LPG ukazuje na tom budíku LPG:D:D

Odesláno

No to mě pos*r... :D Dnes ráno otočím klíčkem, a ručička palivoměru vyběhla až nahoru, takže benzín to skutečně nežere :D :D :D Ale zajímalo by mě to pravidlo - přes noc to bylo odstavený i v úterý, středu, ale až dnešní noc se to vyresetovalo... Holt francouzská elektronika :aut

Odesláno

Mám jednu čárku od plna. A než jsem ráno dojel do práce, tak už byly 2 čárky od plna, to žere i trávu kolem cesty :D :D :D

PS: já si ale nemyslím že by mi zlobil plovák, ne benzín to problémy doteď nedělalo, až když jsem začal jezdit na LPG, tak teprve pak to auto začlo být poblázněný :aut

[upravil dne 30/11/12 07:39 od Ducatista]

Odesláno

No jak to tady ctu, tak uz jsem si vsimnul davno, ze rucicka palivomeru je zavisla na hodnote dojezdu na palubaku. kdyz jedu podalnici, tak dojezd ok, rucicka ok. uz se blizim k domovu, sjedu z dalnice a zacnou mi hned serpetiny a do kopce. dojezd jde rapidne dolu az i o 200km a rucicka palivomeru i o dve carky. dost me to stve, pac prevazne jezdim okolo komina,takze nevim skutecnou hodnotu nafty v nadrzi. pak obcas jedu na delso rovince,tak vim skutecnou hodnotu nafty v nadrzi. a jak rikam. nekdy to dela 2 carky a 200 km na dojezdu. je to teda normalni nbo je nekde neco spatne?

Odesláno

Myslím si že to je normální, dojezd se počítá podle aktuální spotřeby a pokud si řídící jednotka ovládá ručičku palivoměru podle dojezdu jak píšeš, tak je to jasný.

Odesláno

Tož vítej mezi plynařama. Tady to kluci vyřešili samodomo. Já udržuji množství benzínu v nádrži přez půlku, a po určité době ježdění si to samo dopočítá.

www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=104917

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...