razdvatri Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 zdravim, po vytoceni kolies naplno do strany ci uz pravej alebo lavej mi tak divne piska z motora, moze to byt nieco s posilovacom riadenia?? ked prestupim z megana do peugeota tak mi pride, ze ide neskutocne tazko riadenie, ale ked mam vypnuty motor tak ide tazko a ked nastartujem tak ide lahsie o poznanie...vydava to zvuk aj pri beznom toceni ale taky slabsi, je ho pocut len ked som von z auta, ak sedim dnu tak nic ...ked vytocim uplne a drzim volant do strany tak to piska tak divne Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 píská ventil, který propouští olej do okruhu, protože při plném rejdu by olej neměl kde jít někomu píská, někomu není slyšet..., není to závada Citovat
razdvatri Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 dakujem, potesil si ma, hezky zvysok dna Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Mám podobný problém ale mě píská řemen az z toho pohádkou světla. Nevíte co mě čeká? Citovat
pastorek Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Mám podobný problém ale mě píská řemen az z toho pohádkou světla. Nevíte co mě čeká? Čaká ťa výmena remeňa. U teba je príčinou pravdepodobne alternátor. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 DÍK :-) řemen mám cca 20 tisíc km , možná i méně ale ten alternator mě zajímá. Vyděl bych to na volnobezku. Je možné ji vyměnit sám? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.