Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam otázku koukal jsem na internet kvůli prostrednimu displeji kamarad mi dal třiradkovy ale je problem že je bez folie ty oranžovy :D nevite kde bych ji sehnal nebo jinou barvu to je jedno?. Na intu jsem nasel elektroluminiscenčni folii ale nevim jeslti to je ono :D předm dik :)

Odesláno

delaly se ruzne barevny obaly na sesity, zkus papirnictvi, tam urcite nejaky barevny folie mit budou.

elektroluminiscencni folie neni ono, ta neni prusvitna, ale sviti sama o sobe (musi mit zdroj napeti) byla by to spis nahrada zarovek

Odesláno
delaly se ruzne barevny obaly na sesity, zkus papirnictvi, tam urcite nejaky barevny folie mit budou.

elektroluminiscencni folie neni ono, ta neni prusvitna, ale sviti sama o sobe (musi mit zdroj napeti) byla by to spis nahrada zarovek

a jeste když zmenim placnu na zelenou barvu tak musim i ty žarovky koupit zelene nebo stači ty co tam jsou? Předem dik :)
Odesláno

sedmí přispevek ma tam fotky. Zkousel jsem folie od sesitu a nic to nevyřesilo. Nevite jak to udelal? Mám zkusit žarovky zabarvene na modro? (myslim že to je ledkami, me to stači se žarovkami ale pri požiti folie ze sešitu jsou bud vydet ty žlute žarovky a nebo je to moc tmave

[upravil dne 24/9/12 10:29 od ReaPerek]

Odesláno

je to podsvietene LED alebo SMD diodamy alebo žiarovkamy? pokial tam su žiarovky tak tu foliu musia presvietiť :myslim v tom vlakne to urobil tak že to nasvietil led pasikom tam to piše a potom tam môžeš dať priesvitnu foliu a farebny led pasik alebo led pasik a napr. modru fóliu ako to urobil cliwe v tom prispevku. inač už fakt neviem ešte možno obal z cd (ten plastovy z priesvitnym kritom) ten ma určitu hrubku a da sa cez tu hrubku nasvietiť len neviem či tam vojde ma asi 1mm. keď tak daj foto displeja tak ako si ho dostal bez folie možno niečo vymyslime :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...