Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nějaká divná karma se na mne snesla. Dneska ráno jsem vyrazil do práce a asi po 800 metrech zcela pohodové jízdy (kromě startu viz moje téma studený start) mi najednou vyskočila hláška chyba automatu, společně s chybnou ABS/ESP. Automat je teďka v nouzáku na 3 rychlosti, ale jede bez vad. Jen mi přijde,když jsem šel z D na P nebo R, tak víc škubne. Může to mít něco společného s těma cívkama, protože dneska to šlo obzvlášť blbě, nebo má problém automat? Vím, že bez DIA, je to věštecká koule, ale nějakou radu nebo tip bych uvítal, případně na jaké katastrofické scénáře se mohu přípravit... Dík moc, protože do pondělka je daleko...

Odesláno

tak toto je na sto pero brzdovy spinac ;)

mal som to iste a tiez som na tieto hlasky kukal jak puk

po vymene uz neboli ;)

inak ked zhasnes motor a nastartujes je na chvilu pokoj?

Odesláno

ano tato chyba je tiez sprevadzana tym vadnym spinacom, a este chyba brzd, potom nevyradis z P a chyba automatu a tusim aj chyba tempomatu ;)

Odesláno

Přijel jsem z práce domů a nastartoval auto a hláška o převodovce byla pryč. Dojel jsem do garáže a tam jsem dal koupel v elektrosolu tomu spínači pedálu brzdy.. Namontoval jsem to zpátky. Pak jsem dojel na DIA a ty závady byly úplně stejné jako včera. Když se někdo podíváte na ty skeny, tak nás tam zarazila hodnota toho točívého momentu při chybě.. (410nM) - je to normální, může to něco naznačovat.. Za další se nám nedaří přihlásit k řídící jednotce motoru, nedřív tak na 7. pokus Jaké věci to ovlivňují? Díky za další info.

Odesláno

Brzdový spínač - nějaké koupání apod, na to bych se vybod. Uvědom si, že pokud ti nebude fungovat ten spínač, tak třeba jednou kvůli němu neodjedeš :D Nezapomeň, že máš automat.

Ohledně funkce jestli má vliv ŘJ motoru, ŘJ automatu na funkci, tak určitě, nehledě na to, že sběrnice spojující tyto ŘJ prochází přes ŘJ ESP :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...