Tomajda_406 Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 koblih: no já ti teda nevím pokud si vvypalím na CD nějaký stažený MP3 (kvalitní) třeba z youtube tak mě teda přijde,že to CDčko hraje mnohem lépe než FM rádio [upravil dne 16/10/12 20:09 od Tomajda_406] Citovat
matejgigi Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Všetko to záleží na kvalite zdroja tak, ako som to už raz napísal... Sú aj kvalitné MP3ky Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Pánové to už snad nemůžete myslet vážně. Podívejte se na to co koluje mezi lidmi - 128 kb/s je tak namluvené slovo, poslouchat se dá snad 196kb/s ale po 15-ti minutách je to únavné nepříjemné a třeba pro mě neposlouchatelné. Vyšší datový tok se prakticky nevidí... srovnávat tohle s kvalitou FM vysílání je skoro nestoudnost asi stejná jako to srovnávat s kvalitou CD. A kvalitní MP3 je co? Něco co kompresí poškozených souborů udělá původní nahrávku? To asi ne... MP3 jsou super, do telefonů, do přehrávačů když jsme na lyžích nebo na bruslích... a pod. No ale tím se netrapte... pokud to neslyšíte a MP3 vám vyhovují tak jen do toho, ale pšššt Citovat
matejgigi Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Koblih69, a čo hovoríš na 320 kb/s? To už sa dá počúvať? Mám CD menič a nemienim ho vymeniť Aj tak sme ušli od témy... Citovat
koblih69 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Ano dá, otázkou je jaký to má smysl s ohledem na velikost souborů v porovnání s nekomprimovanými, že Navíc to co \"koluje\" je v poněkud jiném toku... srovnání MP3 a FM vysílání je trochu ostuda, ale nemá smysl se bavit pokud ten rozdíl neslyšíš tak nezbývá něž popřát hodně zdaru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.