Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koblih: no já ti teda nevím pokud si vvypalím na CD nějaký stažený MP3 (kvalitní) třeba z youtube tak mě teda přijde,že to CDčko hraje mnohem lépe než FM rádio :):papa

[upravil dne 16/10/12 20:09 od Tomajda_406]

Odesláno

Pánové to už snad nemůžete myslet vážně. Podívejte se na to co koluje mezi lidmi - 128 kb/s je tak namluvené slovo, poslouchat se dá snad 196kb/s ale po 15-ti minutách je to únavné nepříjemné a třeba pro mě neposlouchatelné. Vyšší datový tok se prakticky nevidí... srovnávat tohle s kvalitou FM vysílání je skoro nestoudnost asi stejná jako to srovnávat s kvalitou CD.

A kvalitní MP3 je co? Něco co kompresí poškozených souborů udělá původní nahrávku? To asi ne... MP3 jsou super, do telefonů, do přehrávačů když jsme na lyžích nebo na bruslích... a pod.

No ale tím se netrapte... pokud to neslyšíte a MP3 vám vyhovují tak jen do toho, ale pšššt ;)

Odesláno

Ano dá, otázkou je jaký to má smysl s ohledem na velikost souborů v porovnání s nekomprimovanými, že :D Navíc to co \"koluje\" je v poněkud jiném toku... srovnání MP3 a FM vysílání je trochu ostuda, ale nemá smysl se bavit pokud ten rozdíl neslyšíš tak nezbývá něž popřát hodně zdaru ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...