Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nie ale vazne zaujmal sa niekto o to ci to je len nejaky odrb?lebo ja sa v zime bez retazi nepohnem a neviem ake su tie navleky.Ma s tym niekto skusenost?Dakujem za vsetky postrehy.

Odesláno

Ale to vobec nevyzera zle.Oni mi tam chcu predat len tie navleky co ponuka original Peugeot ku 508mam.Len tie biele navleky co su v katalogu a to mi pride ako zbytocnost a chcu za to az 120€ hentake nieco by bolo lepsie a myslim ze by to bolo aj rozumnejsie aj ked asi drazsie.Nemame povolene retaze koly tomu ze ked vytocime kolesa na plno tak vnutorna hrana gumy ide skoro po blatniku a keby tam je este retaz 9mm tak by to mohlo vsetko poutrhat.Daju sa tie \"spikes spidery\" zohnat aj u nas?

Odesláno

Tak dnes jsem se ptal u nás na řetězy a bylo mi řečeno,že je normálně prodávají jako příslušenství.Když jsem tam přednesl Vaše názory,tak o ničem nevěděli.Ale myslím si,že když se koupí řetězy v peugeotu a něco se stane,tak by to mělo jít na jejich triko.Nemůžou přece prodávat něco,co mi pak rozbije auto.

Odesláno

Tak uz som nahodil zimne pneu Semperit Speed Grip 2...

Prve dojmy a postrehy:

1. auto je na priecnych a celkovo na nerovnostiach tichsie, komfortnejsie (z dovodu zvysenia bocnice zo 105.75mm na 118.25mm co urobi 12.5mm by som teda neveril...

Letne mam o rozmere 235/45 R18, zimne 215/55 R17

2. nizku hlucnost pneumatik mozem len potvrdit z testov ADAC, len ma prekvapilo, ze pri prudkej akceleracii napr. z 80km/h na 130-140km/h najskor povyletuju vsetky kamienky z pneumatik do podbehov ... som sa prvvy krat normalne zlakol na ten sramot :D

3. spotreba je +- rovnaka (to co som usetril na sirke 20mm na kazdom kolese, je na vrub vyssej prilnavosti...

4. v tohtorocnych testoch sice pre rozmer 205/55R16 na snehu a na lade moc neuspeli, tak uvidim...

• O 3 roky později...
Odesláno

Plánuji pořídit nové 17" zimní pneumatiky na tuhle sezónu. A rozmyšlím se mezi Nokian WR D4 (cca 3000Kč/ks) a GoodYear Ultra grip gen-1 (cca 3600Kč/ks). Nokiany jsou levnější a v testech dobrý, ale na testy prý dodávali speciální pneumatiky, tak nevím. Co doporučujete? Případné máte zkušenosti s těmito pneumatikami?

Odesláno

ja koupil Continental WinterContact TS850P 215/55 R17 98V XL ale teprve jsou na ceste. cca 3650Kč za gumu. Ale zkušenosti vám neřeknu leda až po zimě. :-)

Odesláno

Ja som 4 sezony jazdil na Semperit Speed Grip 2: 215/55 R17 (lepsie vysli v testoch ako Nokian) a max. spokojnost za tu cenu.

Uvazujem teraz nad tymito: GOODYEAR UltraGrip Performance Gen-1 215/55 R17 98V XL

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...