Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Grillmasters po 12-té, 20. 10. 2012, nájezd po 15:00(po dohodě i dříve), aneb což takhle dát si schůzku naslepo?

Recommended Posts

Odesláno

Muzu na posledni chvili upravit na Stibto+1 ? Kamarad by se mnou prijel a ja budu jen rad, nepojedu ani tam ani odtamtud autem sam .. :)

Prej toho moc nesni, zato hodne vypije :D

Odesláno
protoze zitra nebudu mit cas musel jsem gulasek zacit delat jiz dnes :-)

takovej gulášek je lepší dělat den předem,pěkně se rozleží a pak má ten správnej šmak:super

Odesláno

Radku to je vtip nebo fakt je málo pivka ? :)

Hele doufám, že to klapne a nebudu za blba - včera jsme totiž hráli tady v Praze s kapelou, já se dostal domů ve 4 ráno ale on tam ještě zůstal u pivka .. :D Snad vstane, jak slíbil a chtěl. Hehe

Odesláno

Tak jsem nakonec navstevu Grillmasters opravdu musel zkombinovat s hranim s kapelkou v Usti nad Labem...

K Ade, Jirkovi a spol jsem dorazil v 15h a uz cesta tam (v mlze) napovedela,ze \"o srandu nouze nebude\".

Na chaticce bylo moc fajn, bohuzel jsem se v 19h musel rozloucit a vyrazit autem smer Usti nad Labem. Vzhledem k totalni mlze jak mliko :blicismajlik jsem tech 180km prekonaval presne 3(!) hodiny. Misty jsem fakt myslel,ze zastavim a budu cekat, az se mlha zvedne :(

Nastesti vse dobre dopadlo a uz jsem v UnL a za chvili jdem na podium :)

Dekuji za milou spolecnost a take Minikovi za dobre masicko :papa

Odesláno

I já s Ivetou děkujeme za příjemný srazík. Byla to první akce Grillmasters, na které jsem byl střízlivý a rozhodně mi to nevadilo, naopak jsem si to pěkně užil. Takže děkujeme za super společnost, Scratchovi s Áďou za pohoštění na jejich chaloupce a Miníkovi samozřejmě za výborné masíčko. Jsme rádi, že chutnaly naše chlebíčky a jednohubky (snědlo se vše dřív, než jsme odjížděli) a třeba nám to vyjde i na nějakou příští akci. :)

Odesláno

..a v UnL se za mnou jeste dosel podivat Punkac kterej se docet ze tam hrajem :D

Odesláno

i ja s Metlou dekujem za vydareny vecirek. Zrovna jeste sedim opity v aute cestou domu.Metla ridi a asi vsichni vite proc :myslim:D...podotykam ze pokud by se cirou nahodou nekde objevili fotky se mnou tak je to fotomontaz:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...