deny.zb Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat zda se dá sehnat toto oranžové těsnění na turbu???Přidávám fotky o co jde. Hadici k turbu jsem normálně rukou bez povolení manžety sundal a zjistil jsem že to těsnění je oprostřed prdlé.Doufám že to lze vyměnit samostatně.Děkuji vám moc za info. Citovat
straki007 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Jenom original. 1434 C8..........313,- Citovat
deny.zb Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Takže sehnat se to dá ale jen v Peugeotu??A vyměním to sám vůbec nevím k čemu ta hadice slouží nejsem mechanik.Ale turbo má takovej divnej zvuk když jedu třeba svižněji do kopce asi to někde ufukuje. Citovat
Ajap Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Z toho obrázku není moc poznat, ale řekl bych, že jsi vyfotil vstup atmosférického vzduchu do kompresoru. Takže ti to bude přisávat falešné luft. Jestli nejsi mechanik, tak si to nech rovnou vyměnit, bude to práce na pár minut. Citovat
deny.zb Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Bohužel větší fotku sem dát nemůžu.Je to na pravé straně vede to do turba a kolem motoru.musím zítra zavolat někam do servisu a zkusit to obědnat.Nevím zda to může mít nějaký vliv na motor. Citovat
jaykay Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 az ti turbo vcucne kus gumy, nebude z toho mit radost, uz jsem to menil 2x, je to strasne nachynlne na utahovaci moment, ten stahovaci pasek se musi utahovat s opravdu velkym citem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.