Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chtěl bych se zeptat zda se dá sehnat toto oranžové těsnění na turbu???Přidávám fotky o co jde.

Hadici k turbu jsem normálně rukou bez povolení manžety sundal a zjistil jsem že to těsnění je oprostřed prdlé.Doufám že to lze vyměnit samostatně.Děkuji vám moc za info.

post-28444-1410962685942_thumb.jpg

Odesláno

Takže sehnat se to dá ale jen v Peugeotu??A vyměním to sám vůbec nevím k čemu ta hadice slouží nejsem mechanik.Ale turbo má takovej divnej zvuk když jedu třeba svižněji do kopce asi to někde ufukuje.

Odesláno

Z toho obrázku není moc poznat, ale řekl bych, že jsi vyfotil vstup atmosférického vzduchu do kompresoru. Takže ti to bude přisávat falešné luft.

Jestli nejsi mechanik, tak si to nech rovnou vyměnit, bude to práce na pár minut.

Odesláno

Bohužel větší fotku sem dát nemůžu.Je to na pravé straně vede to do turba a kolem motoru.musím zítra zavolat někam do servisu a zkusit to obědnat.Nevím zda to může mít nějaký vliv na motor.

Odesláno

az ti turbo vcucne kus gumy, nebude z toho mit radost, uz jsem to menil 2x, je to strasne nachynlne na utahovaci moment, ten stahovaci pasek se musi utahovat s opravdu velkym citem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...