Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, v pátek bude o jednoho majitele Peugeot 508 víc...

Jaké máte zkušenosti se zajížděním 2.0 Hdi? Existují nějaké dobré tipy jak auto správně zajet, aby pak dobře sloužilo? Hned po odebrání auta mě čeká dálniční štreka tak nechci něco pokazit...

Díky za rady!

Odesláno

Milane, zas nebašti všechno...:D:D:D Ale když jsem si přebral auto, tak jsem pak hned jel 140, Zas tak vysoké otáčky to nejsou a motor je stejně zajetej z výroby.

Odesláno

Elton, pokud se dobře pamatuju, tak právě tys tos tu psal, žes to hned prohnal ... proto jsem si nebyl jist. :D

Já bych řekl, že prostě motor v prvních pár set km nevytáčet nad 3000 ... což by asi odpovídalo těm 140 ;)

Odesláno

Rychlost je jedna věc, otáčky druhá. Když se jede na dálnici, bylo by fajn sem tam zpomalit na 6ku a pak naopak zrychlit na 5ku? Prostě to auto cvičit někde mezi 1.500-2.500 otáčkami. Nechci zase dělat zbytečné opičárny...

P.S.: Prosím pište k témě, díky...

Odesláno

No vsade sa doporucuje nedrzat to dlhsie na rovnakych otackach (obmedzit pouzivanie tempomatu) taktiez nevytacat prvych 5000km k cervenemu polu... Za studena (hlavne teraz ked je rano zima) nevytacat ani nad 3000ot/min.... Inak sa doporucuje min. raz do tyzdna vytocit k cervenemu polu (pri urcitom zaradenom prevodovom stupni) a prevetrat turbo - aby doslo k uplnemu naklopeniu lopatiek turba...

Odesláno
...Nechci zase dělat zbytečné opičárny...

P.S.: Prosím pište k témě, díky...

tak ja to skusim...

ak nechces robit zbytocne opicarny tak jazdi tak akoby si to auto mal uz 5rokov, proste neriesit ci je nove.

proste jazdi uplne v pohode, bez nejakych extremnych excesov prvych 5000km. tot vse.

netreba to tak prezivat zase...

mame tiez funglaca hdi a jazdime uplne prirodzene bez zbytocnych opicaren. ten kto to auto nakladal na vagon a vykladal u vas doma to neriesil... by si to auto ani nechcel... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...