Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jen tak sem se nudil a řikal sem si že bych docílil změny zvuku..tak sem provrtal koncový výfukový filtr, a nic moc se nezměnilo, dá se s tím koncovým filtrem dělat ještě něco jiného?

Jsem kutil a baví mě to si s tím hrát..Nechci oddělavat katr, ani ten koncový díl, to je pak hrozný řev :D.. spíš bych chtěl poradit co se dá udělat s tím koncovým filtrem, aby ten zvuk se prostě změnil..abych neslyšel jen motor..díky..

Odesláno

podle me kdyz provrtas koncovy tlumic vyfuku tak ti rychlejc zrezne a bude se ti tam dostavat voda....muj nazor je ze je to pekna kravina...kup si radsi ladeny vyfuk a mas to...

Odesláno

asi myslí koncový tlumič:myslim

když jsi kutil, tak pomalu uřezávej flexou postupně od konce výfukové potrubí po kouscích, až se ti zvuk bude líbit, zanech svého konání a máš to :roll

Odesláno

nevadi ze si se spletl....se stane kazdymu ale neprijde mi normalni vrtat diry do tlumice....nebo nech tlumic tak zreznout az ti prorezne dira a nech ji tam....to bude mit teprve zvuk...:D

Odesláno

jo souhlasim se zbynkem. pokud bys chtel mam koncovy tlumic ultersport peugeot 106, jetej ani ne pul sezony asi tak 1500km peknej decentni hlubokej zvuk, necham ho za polovinu ceny tedy za 1800kc.

• O 3 týdny později...
Odesláno

myslím,že i kdyby neměl na ultera,tak WM se dá sehnat za krásnou cenu 1000 i s poštou... ale vrtat díry do tlumiče?! To mě napadlo max. jako malýho prcka, ale v životě bych takovou hovadinu neudělal. A to dělám někdy pěkný kopnace. :D

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Ona taková díra ve výfuku, je velice inteligentní způsob, jak hýbat se spotřebou. Akorát že směrem nahoru:D

Přesně tak. Díra ve výfuku = řádově +0.5l/100km a ztráta výkonu odhadem 5-10%. Už jsem se o platnosti této rovnice několikrát přesvědčil, jak na R21, Sceniku či nyní na P106. Není nad pořádně udělané výfukové vedení od hlavy až po koncovou trubku tlumiče a bez netěsností.

Upraveno uživatelem Namor74

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...