Cruiz Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 Jen tak sem se nudil a řikal sem si že bych docílil změny zvuku..tak sem provrtal koncový výfukový filtr, a nic moc se nezměnilo, dá se s tím koncovým filtrem dělat ještě něco jiného? Jsem kutil a baví mě to si s tím hrát..Nechci oddělavat katr, ani ten koncový díl, to je pak hrozný řev .. spíš bych chtěl poradit co se dá udělat s tím koncovým filtrem, aby ten zvuk se prostě změnil..abych neslyšel jen motor..díky.. Citovat
Peta-k Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 podle me kdyz provrtas koncovy tlumic vyfuku tak ti rychlejc zrezne a bude se ti tam dostavat voda....muj nazor je ze je to pekna kravina...kup si radsi ladeny vyfuk a mas to... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 asi myslí koncový tlumič když jsi kutil, tak pomalu uřezávej flexou postupně od konce výfukové potrubí po kouscích, až se ti zvuk bude líbit, zanech svého konání a máš to Citovat
Cruiz Odesláno 14. září 2012 Autor Odesláno 14. září 2012 Jo, koncový tlumič, sorry, spletl sem se.. Citovat
Peta-k Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 nevadi ze si se spletl....se stane kazdymu ale neprijde mi normalni vrtat diry do tlumice....nebo nech tlumic tak zreznout az ti prorezne dira a nech ji tam....to bude mit teprve zvuk... Citovat
Zbynek19 Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 jestli chces hezkej zvuk takovej decentní nic řvoucího tak kup ultersport a jeto.. je i za dobry penize.. Citovat
Raweon Odesláno 14. září 2012 Odesláno 14. září 2012 jo souhlasim se zbynkem. pokud bys chtel mam koncovy tlumic ultersport peugeot 106, jetej ani ne pul sezony asi tak 1500km peknej decentni hlubokej zvuk, necham ho za polovinu ceny tedy za 1800kc. Citovat
neutral Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 myslím,že i kdyby neměl na ultera,tak WM se dá sehnat za krásnou cenu 1000 i s poštou... ale vrtat díry do tlumiče?! To mě napadlo max. jako malýho prcka, ale v životě bych takovou hovadinu neudělal. A to dělám někdy pěkný kopnace. Citovat
odee Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Ona taková díra ve výfuku, je velice inteligentní způsob, jak hýbat se spotřebou. Akorát že směrem nahoru:D Citovat
Namor74 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 (upraveno) Ona taková díra ve výfuku, je velice inteligentní způsob, jak hýbat se spotřebou. Akorát že směrem nahoru:D Přesně tak. Díra ve výfuku = řádově +0.5l/100km a ztráta výkonu odhadem 5-10%. Už jsem se o platnosti této rovnice několikrát přesvědčil, jak na R21, Sceniku či nyní na P106. Není nad pořádně udělané výfukové vedení od hlavy až po koncovou trubku tlumiče a bez netěsností. Upraveno 4. listopad 2014 uživatelem Namor74 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.