miroja Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Nechcem riesit otazku, ci taketo infomacie manuju na P-fore miesto alebo nie, nakoniec, kazdy ma slobodne pravo precitat si take vlakno, pridat prispevok,alebo to cele (podla nazvu temy) ignorovat. Pan Brzobohaty oslovil svojim hereckym umenim viac ludi viacerych generacii v Ceskoslovensku, ci neskor v Cesku a Slovensku a rad by som mu za to podakoval. Hovori sa: narodit sa mozes, zomriet musis, no je to dost nefer od osudu, ze musel odisit v predvecer jeho narodenin, kratko pred tym, nez sa snim mohli o jeho radost z pritomnosti podelit blizki. Za mna: DAKUJEM. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 ja to reknu takhle, na motorkarich.cz zemrel jeden clen typu medved, oddie (proste znama tvar nejen z fora) - zabila ho zenska ve felicii, jak prejela tu dvoujitou plnou caru u Benesova - tusim, ze 15.8.2012. Je tam 72 stranek prispevku, a nikdo se nedivi jako tady par lidi. Smrt patri k zivotu, i k zivotu fora...... Porovnavas dve rozdielne veci ... 1. V tomto pripade zomrela \"znama\" osobnost, niekoho, koho poznam aj ja na SK. Tým pádom, to je vsade, je to na vasich weboch, na nasich, vo všetkych novinach, proste všade ... Každý sa o tom dozvie .. V pridávaní takýchto vecí sem na forum, je podla mna oničom ... 2. Ak by zomrel nejaky \"znamy\" clen tohoto fora, ktoreho to vsetci roky poznáme, tak je to niečo iné. Asi toho človeka, mali na motoride radšej, ako známeho umelca, asi s ním boli i viac kamaráti, a viac sa stretávali. Navyše, tema o jeho smrti tam patrí, nakolko z novín alebo hlavných správ by si sa asi nedozvedel ze CLEN s tou a tou prezivkou zomrel ... Citovat
koblih69 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Tak často se tu řeší naprosté bláboly a zrovna tady to tak nesmírně vadí - navrhuju změnit vlákkno na anketu a ti ublížení můžou hlasovat v bodu \"Otevřel jsem toto vlákno a mám doživotní trauma\" Nejsem příznivcem zakládání těhdle témat, ale taková kašpárka vokolo? Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 ja to reknu takhle, na motorkarich.cz zemrel jeden clen typu medved, oddie (proste znama tvar nejen z fora) - zabila ho zenska ve felicii, jak prejela tu dvoujitou plnou caru u Benesova - tusim, ze 15.8.2012. Je tam 72 stranek prispevku, a nikdo se nedivi jako tady par lidi. Smrt patri k zivotu, i k zivotu fora...... Porovnavas dve rozdielne veci ... 1. V tomto pripade zomrela \"znama\" osobnost, niekoho, koho poznam aj ja na SK. Tým pádom, to je vsade, je to na vasich weboch, na nasich, vo všetkych novinach, proste všade ... Každý sa o tom dozvie .. V pridávaní takýchto vecí sem na forum, je podla mna oničom ... 2. Ak by zomrel nejaky \"znamy\" clen tohoto fora, ktoreho to vsetci roky poznáme, tak je to niečo iné. Asi toho človeka, mali na motoride radšej, ako známeho umelca, asi s ním boli i viac kamaráti, a viac sa stretávali. Navyše, tema o jeho smrti tam patrí, nakolko z novín alebo hlavných správ by si sa asi nedozvedel ze CLEN s tou a tou prezivkou zomrel ... porovnavam dve obdobne veci, protoze brzobohateho znalo hodne lidi jen z filmu, z divadla, z obrazovky. Ja treba i vice, protoze strejda hraje v jeho divadle. Oddie ho zna spousta lidi taky jen z fora, obrazovky. Brzobohaty daval radost a Oddie rady. Taky je to tady v podstate znama osobnost......... Nevadi mi, se tady o tom trochu pobavit, zavzpominat, zjistit i kdo ho mel rad apod..... Omlouvam se Oddie za to, ze jsem te vtahl do prikladu (jeste takoveho hnusneho) Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Scratchi, nevim jak ty, ja ale spatruji jisty rozdil mezi tim, ze zemre dlouholety, aktivni a znamy clen dane komunity (fora) a nebo herec/politik/spisovatel, ktery nikdy s klubem nemel co do cineni. Ty ne? Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Navíc podle mě ty \"příspěvky za 24h\" víc zasírají vlákna tipu noční hlídání, pavouk v autě atd..., Souhlas - uz je tady zasiracich vlaken dost a dost tak proc zakladat dalsi a dalsi .. hm ? Citovat
punkac Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Navíc podle mě ty \"příspěvky za 24h\" víc zasírají vlákna tipu noční hlídání, pavouk v autě atd..., Souhlas - uz je tady zasiracich vlaken dost a dost tak proc zakladat dalsi a dalsi .. hm ? Teď právě jedno zasírací vlákno vzniklo Mě vadí vlákna typu \"hlasujte pro mého mazlíka, auto, dítě, kočárek, obleček pro psa a já nevím jaký ještě jiný nesmysl Jinému vadí odkazy na novinky, iHeute Dalšímu vlákna typu pavouk, krtek, zmije, tchýně, noční hlídání Zkrátka 100 lidí 100 chutí - když něco nechci, tak neotvírám a nečtu, ale respektuji, že je to pro někoho důležitější než pro mě Nebo taky nadáváte na ujetý články ala Blesk, Super, ale pro jistotu je stejně otevřete a pak tvrdíte, že sledujete jen naučné pořady na ČT2 Citovat
davidekcz Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Přesně tak bych to viděl i já...a propo coje zbytečný vlákno? Jaký teda má mít parametry založený vlákno v sekci \"POKEC - Nehodí se Vám žádná diskuzní skupina, chcete si jen tak popovídat?\" Citovat
punkac Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Mě třeba mrzí (pamětníci ho pamatují), že zmizelo vlákno \"Šperk na krk\". Byla tam docela sranda plná dvojsmyslů. Chápu, že se někomu nemuselo líbit, ale nemusel ho číst Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Navíc podle mě ty \"příspěvky za 24h\" víc zasírají vlákna tipu noční hlídání, pavouk v autě atd..., Souhlas - uz je tady zasiracich vlaken dost a dost tak proc zakladat dalsi a dalsi .. hm ? zacal bych u prispevku, kde se nekdo pta na neco, co si muze precist v prvnim, nebo druhem prispevku daneho tematu............. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 co mas proti krtkom a pavukom pavucie stado na teba a krtkovsku armadu sory za ot, myslim a suhlasim s tym o co tu vlastne ide... ale v tom je sudrznost komunity, inak by tu bola nuda Citovat
Y2K Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 ale pavuk bol fajn aj ostatne...ved aj zasmiat sa obcas treba a kedze tu je Pokec...na co ine by pokec bol? a myslim ze aj taketo vlakna a kopia linkov z news webov nie su na zahodenie...nie kazdy zachyti kazdu informaciu o niecom a ked to zbadam tu hned to idem kuknut a uz som mudrejsi tak isto ako si trosku \"poplakat\" ak dakto znamy (ci neznamy) zomrel nechapem ako to dakomu moze vadit, co nechcem necitam a je nie? [upravil dne 13.9.2012 14:07 od Y2K] Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Y2K presne tak, co nechci, to nectu.............. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 jj, dovolim si do stibta rypnut aj ked som s nim vo vlakne suhlasil: citujem jeho slova: Marcel00 : do Tveho vlakna o pavoukovi a jeho neuveritelnych dobrodruzstvich jsem zabrousil kdysi davno na zacatku,usoudil jsem,ze to bude vlakno o ho*ne a vickrat jsem tam nepachnul. Ze mi obcas vyskocilo/vyskoci nahore v Prispevky za poslednich 24h mi nevadi. Doporucuji aplikovat stejny pristup vuci tomuto vlaknu ber to ferovo, ale vedel som ze raz pride cas ti to vratit :D:D:papa Citovat
davidekcz Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 Stibto: Cokoliv řeknete , může a bude použito proti Vám :D [upravil dne 13/9/12 14:26 od davidekcz] Citovat
BV406 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 chybi mi tady vlakno s odkazy na zpravodajstvi o otravach drevnym lihem ... mam ho zalozit ?? Citovat
Haryk Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 taky mě občas něco vadí, otevřu něco přečtu a toť vše Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 jj, dovolim si do stibta rypnut aj ked som s nim vo vlakne suhlasil: citujem jeho slova: Marcel00 : do Tveho vlakna o pavoukovi a jeho neuveritelnych dobrodruzstvich jsem zabrousil kdysi davno na zacatku,usoudil jsem,ze to bude vlakno o ho*ne a vickrat jsem tam nepachnul. Ze mi obcas vyskocilo/vyskoci nahore v Prispevky za poslednich 24h mi nevadi. Doporucuji aplikovat stejny pristup vuci tomuto vlaknu ber to ferovo, ale vedel som ze raz pride cas ti to vratit :D:D:papa OK uznavam je to 1 : 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.