Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

diskuze vhodnost/nevhodnost převzatých odkazů z jiných zpravodajských serverů

Recommended Posts

Odesláno

Nechcem riesit otazku, ci taketo infomacie manuju na P-fore miesto alebo nie, nakoniec, kazdy ma slobodne pravo precitat si take vlakno, pridat prispevok,alebo to cele (podla nazvu temy) ignorovat.

Pan Brzobohaty oslovil svojim hereckym umenim viac ludi viacerych generacii v Ceskoslovensku, ci neskor v Cesku a Slovensku a rad by som mu za to podakoval.

Hovori sa: narodit sa mozes, zomriet musis, no je to dost nefer od osudu, ze musel odisit v predvecer jeho narodenin, kratko pred tym, nez sa snim mohli o jeho radost z pritomnosti podelit blizki.

Za mna: DAKUJEM.

Odesláno
ja to reknu takhle, na motorkarich.cz zemrel jeden clen typu medved, oddie (proste znama tvar nejen z fora) - zabila ho zenska ve felicii, jak prejela tu dvoujitou plnou caru u Benesova - tusim, ze 15.8.2012. Je tam 72 stranek prispevku, a nikdo se nedivi jako tady par lidi. Smrt patri k zivotu, i k zivotu fora......

Porovnavas dve rozdielne veci ...

1. V tomto pripade zomrela \"znama\" osobnost, niekoho, koho poznam aj ja na SK. Tým pádom, to je vsade, je to na vasich weboch, na nasich, vo všetkych novinach, proste všade ... Každý sa o tom dozvie .. V pridávaní takýchto vecí sem na forum, je podla mna oničom ...

2. Ak by zomrel nejaky \"znamy\" clen tohoto fora, ktoreho to vsetci roky poznáme, tak je to niečo iné. Asi toho človeka, mali na motoride radšej, ako známeho umelca, asi s ním boli i viac kamaráti, a viac sa stretávali. Navyše, tema o jeho smrti tam patrí, nakolko z novín alebo hlavných správ by si sa asi nedozvedel ze CLEN s tou a tou prezivkou zomrel ...

Odesláno

Tak často se tu řeší naprosté bláboly a zrovna tady to tak nesmírně vadí - navrhuju změnit vlákkno na anketu a ti ublížení můžou hlasovat v bodu \"Otevřel jsem toto vlákno a mám doživotní trauma\"

Nejsem příznivcem zakládání těhdle témat, ale taková kašpárka vokolo?

Odesláno
ja to reknu takhle, na motorkarich.cz zemrel jeden clen typu medved, oddie (proste znama tvar nejen z fora) - zabila ho zenska ve felicii, jak prejela tu dvoujitou plnou caru u Benesova - tusim, ze 15.8.2012. Je tam 72 stranek prispevku, a nikdo se nedivi jako tady par lidi. Smrt patri k zivotu, i k zivotu fora......

Porovnavas dve rozdielne veci ...

1. V tomto pripade zomrela \"znama\" osobnost, niekoho, koho poznam aj ja na SK. Tým pádom, to je vsade, je to na vasich weboch, na nasich, vo všetkych novinach, proste všade ... Každý sa o tom dozvie .. V pridávaní takýchto vecí sem na forum, je podla mna oničom ...

2. Ak by zomrel nejaky \"znamy\" clen tohoto fora, ktoreho to vsetci roky poznáme, tak je to niečo iné. Asi toho človeka, mali na motoride radšej, ako známeho umelca, asi s ním boli i viac kamaráti, a viac sa stretávali. Navyše, tema o jeho smrti tam patrí, nakolko z novín alebo hlavných správ by si sa asi nedozvedel ze CLEN s tou a tou prezivkou zomrel ...

porovnavam dve obdobne veci, protoze brzobohateho znalo hodne lidi jen z filmu, z divadla, z obrazovky. Ja treba i vice, protoze strejda hraje v jeho divadle. Oddie ho zna spousta lidi taky jen z fora, obrazovky. Brzobohaty daval radost a Oddie rady. Taky je to tady v podstate znama osobnost.........

Nevadi mi, se tady o tom trochu pobavit, zavzpominat, zjistit i kdo ho mel rad apod.....

Omlouvam se Oddie za to, ze jsem te vtahl do prikladu (jeste takoveho hnusneho)

Odesláno
Scratchi, nevim jak ty, ja ale spatruji jisty rozdil mezi tim, ze zemre dlouholety, aktivni a znamy clen dane komunity (fora) a nebo herec/politik/spisovatel, ktery nikdy s klubem nemel co do cineni. Ty ne?

:super

Odesláno
Navíc podle mě ty \"příspěvky za 24h\" víc zasírají vlákna tipu noční hlídání, pavouk v autě atd...,

Souhlas - uz je tady zasiracich vlaken dost a dost tak proc zakladat dalsi a dalsi .. hm ? :)

Odesláno
Navíc podle mě ty \"příspěvky za 24h\" víc zasírají vlákna tipu noční hlídání, pavouk v autě atd...,

Souhlas - uz je tady zasiracich vlaken dost a dost tak proc zakladat dalsi a dalsi .. hm ? :)

Teď právě jedno zasírací vlákno vzniklo

Mě vadí vlákna typu \"hlasujte pro mého mazlíka, auto, dítě, kočárek, obleček pro psa a já nevím jaký ještě jiný nesmysl

Jinému vadí odkazy na novinky, iHeute

Dalšímu vlákna typu pavouk, krtek, zmije, tchýně, noční hlídání

Zkrátka 100 lidí 100 chutí - když něco nechci, tak neotvírám a nečtu, ale respektuji, že je to pro někoho důležitější než pro mě

Nebo taky nadáváte na ujetý články ala Blesk, Super, ale pro jistotu je stejně otevřete a pak tvrdíte, že sledujete jen naučné pořady na ČT2 :roker

Odesláno

Přesně tak bych to viděl i já...a propo coje zbytečný vlákno? Jaký teda má mít parametry založený vlákno v sekci

\"POKEC - Nehodí se Vám žádná diskuzní skupina, chcete si jen tak popovídat?\"

Odesláno

Mě třeba mrzí (pamětníci ho pamatují), že zmizelo vlákno \"Šperk na krk\". Byla tam docela sranda plná dvojsmyslů.

Chápu, že se někomu nemuselo líbit, ale nemusel ho číst

Odesláno

zacal bych u prispevku, kde se nekdo pta na neco, co si muze precist v prvnim, nebo druhem prispevku daneho tematu.............

Odesláno

co mas proti krtkom a pavukom :bacha:D

pavucie stado na teba a krtkovsku armadu :D

sory za ot, myslim a suhlasim s tym o co tu vlastne ide... ale v tom je sudrznost komunity, inak by tu bola nuda ;)

Odesláno

:D ale pavuk bol fajn aj ostatne...ved aj zasmiat sa obcas treba a kedze tu je Pokec...na co ine by pokec bol?

a myslim ze aj taketo vlakna a kopia linkov z news webov nie su na zahodenie...nie kazdy zachyti kazdu informaciu o niecom a ked to zbadam tu hned to idem kuknut a uz som mudrejsi ;)

tak isto ako si trosku \"poplakat\" ak dakto znamy (ci neznamy) zomrel

nechapem ako to dakomu moze vadit, co nechcem necitam a je nie?

[upravil dne 13.9.2012 14:07 od Y2K]

Odesláno

jj, dovolim si do stibta rypnut aj ked som s nim vo vlakne suhlasil:

citujem jeho slova:

Marcel00 : do Tveho vlakna o pavoukovi a jeho neuveritelnych dobrodruzstvich jsem zabrousil kdysi davno na zacatku,usoudil jsem,ze to bude vlakno o ho*ne a vickrat jsem tam nepachnul. Ze mi obcas vyskocilo/vyskoci nahore v Prispevky za poslednich 24h mi nevadi. Doporucuji aplikovat stejny pristup vuci tomuto vlaknu :papa

ber to ferovo, ale vedel som ze raz pride cas ti to vratit :D:D:D:papa

Odesláno
jj, dovolim si do stibta rypnut aj ked som s nim vo vlakne suhlasil:

citujem jeho slova:

Marcel00 : do Tveho vlakna o pavoukovi a jeho neuveritelnych dobrodruzstvich jsem zabrousil kdysi davno na zacatku,usoudil jsem,ze to bude vlakno o ho*ne a vickrat jsem tam nepachnul. Ze mi obcas vyskocilo/vyskoci nahore v Prispevky za poslednich 24h mi nevadi. Doporucuji aplikovat stejny pristup vuci tomuto vlaknu :papa

ber to ferovo, ale vedel som ze raz pride cas ti to vratit :D:D:D:papa

OK uznavam je to 1 : 1 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...