Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky bych radši šel do 407 v HDičku :) Ale peníze potřebuji jinde :) Když budou peníze, tak to prodám a koupím 407 :)

Na druhou stranu.. je to limitovaná edice a něco podobného jsem vždy chtěl :)

Odesláno

Volali mi z předchozího zaměstnání, že mi tam příšla fotka se služebákem a že jim posílaj moji adresu a knihu jízd... z toho už se asi nevylžu co.. na 50km/h sem jel 64km/h a strašně sem se smál...a býlo to kvůli tomu, že předemnou jel kolega s druhym služebákem, tak to asi taky přijde.... ale s pokutou souhlasim... tak snad budou hodny...

Odesláno

Daj ti litra pokuty, možná ani to né... a hádat se s někým, že si to byl ty nebo nebyl a pak tě někdo práskne, že jo a stejně to zaplatíš.. takže bych se tomu asi nebránil :) není to zas o tolik :)

Vendo: Auto jsem koupil :) V tejdnu pro něj valím :)

Odesláno

Vendo :) 206 Roland Garros 1.6i 65kW rv 2000 :) Láska na první pohled.. hned jsem pod to lehl v bazaru, prošmejdil všechno a projel :) a už jsem to nechtěl dát z ruky :)

Odesláno

Jop :) a vcelku zachovalý :) semtam nějaká oděrka od kamínku nebo z parkoviště,ale u auta za 12 let aby něco nebylo že :) Náprava v pohodě, olej na motoru žádnej, novej komplet vejfuk.. motůrek si bublá kolem 750ot tichounce pod kapotou :) svetla sviti, blinkry blikaji,ale sterace jsem nezkoušel :myslim:D Akorát jsou stabilizátory pryč :) ale to je to nejmenší :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...