RaDeoon Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 AUTO: Peugeot 406 Coupe 2.0 rv 99 Ahoj, ztratil jsem klíč s dálkovým ovládáním a používám tak pouze náhradní bez dálkového. Nyní se mi vyskytl problém, kdy se mi protáčí vložka zámku ve dveřích řidiče a tak musím auto vždy obejít od spolujezdce, což už je hodně otravné. Mám tak dvě řešení: 1) Nový klíč s dálkovým ovládáním: ... stojí v peugeotu 2500Kč, což je hodně, není nějaká levnější varianta jak to pořídit, vyrobit apod.? 2) Opravení vložky ... platí pro mě tento návod? http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=oprava-vlozky-zamku-na-x1&cisloclanku=2009010001 , mám se do toho pouštět sám, nebo nechat radši nějakému kamarádovi? Případně kolik po mě může férově chtít :-) Citovat
Feelly Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Moc ti neporadím, ale u naší 406 se nám zamek protačí také, ale jen když není klič uplně ve dveřích stačí kousek a prostě se to neodemkne, asi ho máme taky načatý ten zámek, ale když se tam klíč dá celý odemkne v pohodě. Nevím zda je to zavada u našeho auta nebo to tak má každá 406. Kdyžtak promiň za A nevím viděl jsem na ebay nějaké kličky za rozumnou cenu zkus se pak ještě kouknout na aukro měli by ti to spárovat a mělo by to jít. Nevím v tomhle se nevyznám, ale určitě mě tu někdo kdyžtak opraví. Citovat
genzer Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 bych koupil za 500 uni dalkove ovladani a je to. Citovat
RaDeoon Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 genzer: Trochu konkrétně? Feelly: No, to není můj problém. Nejde už to ani nijak vykoumat, stávalo se mi to postupně, taky pořádně zandat celý klíč a od jednoho momentu už to nejde vůbec. Citovat
stajgrpavel Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 promazat zamek grafitem ... zustavaji vyset stavitka zamku ... Citovat
Dave_k Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Tak tak. Rozdělat, promazat. Genzer myslel koupit nějakou sadu dálkového ovládání (stačí chvilu hledat) a zapojit místo origo. Přibude Ti akorát krabička ovladače na klíčích od auta. Citovat
RaDeoon Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 Rozdělat a promazat grafitem. Nechci se ptát blbě :-) ale nějaký návod na to není. Je mi 19, ale rád se něco naučím (tzn. že jsem zámky nerozebíral ) Citovat
Dano406 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Nebo zkus koupit přípravek na mazání vložky zámků od FAB.Je tam mechanická pumpička.Zkus to tím prostříkat než se pustíš do rozebírání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.