Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AUTO: Peugeot 406 Coupe 2.0 rv 99

Ahoj,

ztratil jsem klíč s dálkovým ovládáním a používám tak pouze náhradní bez dálkového.

Nyní se mi vyskytl problém, kdy se mi protáčí vložka zámku ve dveřích řidiče a tak musím auto vždy obejít od spolujezdce, což už je hodně otravné.

Mám tak dvě řešení:

1) Nový klíč s dálkovým ovládáním:

... stojí v peugeotu 2500Kč, což je hodně, není nějaká levnější varianta jak to pořídit, vyrobit apod.?

2) Opravení vložky

... platí pro mě tento návod? http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=oprava-vlozky-zamku-na-x1&cisloclanku=2009010001 , mám se do toho pouštět sám, nebo nechat radši nějakému kamarádovi? Případně kolik po mě může férově chtít :-)

Odesláno

Moc ti neporadím, ale u naší 406 se nám zamek protačí také, ale jen když není klič uplně ve dveřích stačí kousek a prostě se to neodemkne, asi ho máme taky načatý ten zámek, ale když se tam klíč dá celý odemkne v pohodě.

Nevím zda je to zavada u našeho auta nebo to tak má každá 406.

Kdyžtak promiň za :xvul

A nevím viděl jsem na ebay nějaké kličky za rozumnou cenu zkus se pak ještě kouknout na aukro měli by ti to spárovat a mělo by to jít.

Nevím v tomhle se nevyznám, ale určitě mě tu někdo kdyžtak opraví. :)

Odesláno

genzer: Trochu konkrétně?

Feelly: No, to není můj problém. Nejde už to ani nijak vykoumat, stávalo se mi to postupně, taky pořádně zandat celý klíč a od jednoho momentu už to nejde vůbec.

Odesláno

Tak tak. Rozdělat, promazat.

Genzer myslel koupit nějakou sadu dálkového ovládání (stačí chvilu hledat) a zapojit místo origo. Přibude Ti akorát krabička ovladače na klíčích od auta. ;)

Odesláno

Rozdělat a promazat grafitem. Nechci se ptát blbě :-) ale nějaký návod na to není. Je mi 19, ale rád se něco naučím (tzn. že jsem zámky nerozebíral :) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...