larcik Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Zdravim chlapi nema neikto na predaj budiky na Peugeot 806 s dvoma displayami jeden na vonkajsiu teplotu a druhy na kilometre.Na vrakacoch maju len starsie typy.Vopred dakujem za kazdy dobry tip. Citovat
larcik Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 halo lidi ste tam anebo mam jet do gliwic Citovat
dusan2 Odesláno 11. září 2012 Odesláno 11. září 2012 Niektore z tychto ? Viem Ti ich do par dni zohnat. http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=licznik+806&category=620 Citovat
larcik Odesláno 11. září 2012 Autor Odesláno 11. září 2012 ano nieco take podobne a kolko by to stalo, kedze je to z pl Citovat
dusan2 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Takze konkretne tento inzerat http://moto.allegro.pl/licznik-liczniki-zegary-peugeot-806-fiat-ulises-i2600096839.html je na opravu budikov , dvoj rocna zaruka pouzite originalne nove diely cena v prepocte 50 eur plus postovne samozrejme. Citovat
larcik Odesláno 12. září 2012 Autor Odesláno 12. září 2012 Zdravim to vsetky inzeraty su na opravu budikov ? Citovat
dusan2 Odesláno 12. září 2012 Odesláno 12. září 2012 Nie nie ostatne su na predaj. Ale treba vediet presny typ , najlepsie nejake cislo. A opravovat ich nechces ? Citovat
larcik Odesláno 12. září 2012 Autor Odesláno 12. září 2012 Nie nechcem opravovat nakolko s tym autom sa jazdi kazdy den vacsinou v cr .Neviem si predstavit ako by chodili bez budikov .A za aku dlhu dobu by boli opravene? Citovat
dusan2 Odesláno 13. září 2012 Odesláno 13. září 2012 To ti mozem zistit ale myslim si ze to bude celkom rychle. Take turbo mi opravia aj na pockanie ked treba. :super Citovat
larcik Odesláno 13. září 2012 Autor Odesláno 13. září 2012 Zdravim skus mi to prosim ta zistit a daj mi potom vediet . Ak by to bolo tak ako hovoris tak by sme to tak urobili.Pozistuj a daj vediet. Citovat
dusan2 Odesláno 20. září 2012 Odesláno 20. září 2012 Tak som sa dnes po tyzdni dovolal tomu chlapovi. Zalezi vraj na tom co ti presne nefunguje. Je to dost dolezite . Zvycajne trva oprava 2-3 dni. Povedal som mu ze mu dam vediet co je s nimi tak ak chces napis mi presne. Citovat
larcik Odesláno 20. září 2012 Autor Odesláno 20. září 2012 Dik za ochotu ale ja uz som to predal aj s pokazenymi budikmi.Takze este raz velmi pekne dakujem. Ahoj:papa Citovat
strycek2 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Chlapi, ako je to s tymi budikami? Mne nejde otackomer, resp. teda ukazuje falošne, ale vraj je v tych budikoch nejaky cip, bez ktoreho to auto nepojde, cize bez budikov nenastartujes a v pripade opravy ak ho poskodis zase si tam kde nechces byt...ma s tym niekto nejaku skusenost? Citovat
aaamilan Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Ahoj tak moje zkušenosti s budíky. Pořád jsem sháněl nové a funkční budíky, protože mě štvalo že mi nefungoval otáčkoměr a popřípadě i palubní počítač. Po výměně třech budíků jsem to vzdal. Po nějáké době jsem sehnal jinou řídící jednotku na které jsem nechal odstranit pouze imobilizér. zkusil jsem to dát do auta, jestli to je dobře odblokovaný a při nastartování jsem zjistil, že budíky fungují a to bez problémů a ukazují vše jak má. Vím řeknete, že jsem měl proměři zda do budíků jde proud atd. Nevím jak to je možný, ale v kabelech proud je, řídící jednotka posílá impulzi ale budíky nešli. To jen moje zkušenost. Jo pokud náhodou sháníte budíky mám je doma.Jak v celku tak i rozebrané. Citovat
dusan2 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Práve preto každému odporùčam nechať opravit tie pôvodné. Nové origo diely a dva roky záruka. [upravil dne 30/9/12 11:19 od dusan2] Citovat
stumpp1 Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Dobrý den, mám Peugeot 806 2.0 HDi r.v. 2000 a pár měsíců zpět mi postupně přestal ukazovat nejprve tachometr, a poté i otáčkoměr (ten teď tedy zase ukazuje, i když zřejmě ne přesně). Ručička tachometru se taky hýbe, ale jednak nepřeleze přes půlku a jednak při vypnutí motoru nespadne úplně na zarážku. Nevíte tedy, jak zjistit, čím to je (jestli budíky nebo tou řídící jednotkou) a kam to dát případně opravit? Měl jsem to u známého v dílně, ale ten neumí spravovat tišťáky, takže mi nebyl schopný v tomto moc pomoci. Jinak do orig. servisu se mi to dávat nechce. Díky předem za jakoukoliv radu. Pavel Citovat
aaamilan Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Ahoj, tachometr mě to ze začátku dělal taky, že mi neukazoval, nebo že nespadl zpátky na nulu. Takže jsem jel třeba 50 km a ukazoval mi 95km. Zkus víckrát za sebou zapmonu klíček aby se rozsvítili kontrolky a zase to vypni, třeba pětkrát. Mě pokaždé o trochu spadla ručička o něco dolů až zpět na nulu. Ale po nějáké době se to zase rozhodilo. Citovat
stumpp1 Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Ahoj, díky za odpověď. Právě, ono to sice chvíli může ukazovat \"dobře\", ale pak se to zase rozhodí. A ty říkáš, že u tebe to bylo tedy řídící jednotkou a ne budíky? A víš jak by se to dalo případně otestovat? Díky, Pavel. Citovat
aaamilan Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Tak to nevim. Já nechával opravit budíky. Nejjednodušší je zkusit vyměnit buíky z auta v kterých fungují a víš, že jsou v pořádku a pokud ti to bude fungovat, tak je to v budíkách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.