Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapi nema neikto na predaj budiky na Peugeot 806 s dvoma displayami jeden na vonkajsiu teplotu a druhy na kilometre.Na vrakacoch maju len starsie typy.Vopred dakujem za kazdy dobry tip.

Odesláno

Nie nechcem opravovat nakolko s tym autom sa jazdi kazdy den vacsinou v cr .Neviem si predstavit ako by chodili bez budikov .A za aku dlhu dobu by boli opravene?:myslim

Odesláno

Tak som sa dnes po tyzdni dovolal tomu chlapovi. Zalezi vraj na tom co ti presne nefunguje. Je to dost dolezite . Zvycajne trva oprava 2-3 dni. Povedal som mu ze mu dam vediet co je s nimi tak ak chces napis mi presne.

Odesláno

Chlapi, ako je to s tymi budikami? Mne nejde otackomer, resp. teda ukazuje falošne, ale vraj je v tych budikoch nejaky cip, bez ktoreho to auto nepojde, cize bez budikov nenastartujes a v pripade opravy ak ho poskodis zase si tam kde nechces byt...ma s tym niekto nejaku skusenost?

Odesláno

Ahoj tak moje zkušenosti s budíky. Pořád jsem sháněl nové a funkční budíky, protože mě štvalo že mi nefungoval otáčkoměr a popřípadě i palubní počítač. Po výměně třech budíků jsem to vzdal. Po nějáké době jsem sehnal jinou řídící jednotku na které jsem nechal odstranit pouze imobilizér. zkusil jsem to dát do auta, jestli to je dobře odblokovaný a při nastartování jsem zjistil, že budíky fungují a to bez problémů a ukazují vše jak má. Vím řeknete, že jsem měl proměři zda do budíků jde proud atd. Nevím jak to je možný, ale v kabelech proud je, řídící jednotka posílá impulzi ale budíky nešli. To jen moje zkušenost. Jo pokud náhodou sháníte budíky mám je doma.Jak v celku tak i rozebrané.

Odesláno

Dobrý den,

mám Peugeot 806 2.0 HDi r.v. 2000 a pár měsíců zpět mi postupně přestal ukazovat nejprve tachometr, a poté i otáčkoměr (ten teď tedy zase ukazuje, i když zřejmě ne přesně). Ručička tachometru se taky hýbe, ale jednak nepřeleze přes půlku a jednak při vypnutí motoru nespadne úplně na zarážku. Nevíte tedy, jak zjistit, čím to je (jestli budíky nebo tou řídící jednotkou) a kam to dát případně opravit? Měl jsem to u známého v dílně, ale ten neumí spravovat tišťáky, takže mi nebyl schopný v tomto moc pomoci. Jinak do orig. servisu se mi to dávat nechce. Díky předem za jakoukoliv radu. Pavel

Odesláno

Ahoj, tachometr mě to ze začátku dělal taky, že mi neukazoval, nebo že nespadl zpátky na nulu. Takže jsem jel třeba 50 km a ukazoval mi 95km. Zkus víckrát za sebou zapmonu klíček aby se rozsvítili kontrolky a zase to vypni, třeba pětkrát. Mě pokaždé o trochu spadla ručička o něco dolů až zpět na nulu. Ale po nějáké době se to zase rozhodilo.

Odesláno

Ahoj,

díky za odpověď. Právě, ono to sice chvíli může ukazovat \"dobře\", ale pak se to zase rozhodí. A ty říkáš, že u tebe to bylo tedy řídící jednotkou a ne budíky? A víš jak by se to dalo případně otestovat? Díky, Pavel.

Odesláno

Tak to nevim. Já nechával opravit budíky. Nejjednodušší je zkusit vyměnit buíky z auta v kterých fungují a víš, že jsou v pořádku a pokud ti to bude fungovat, tak je to v budíkách.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...