Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto obcas ukaze sporadicku chybu - brzdovy spinac s kablikom

Recommended Posts

Odesláno

Ked je vadny spinac tak vyhadzuje chybu, abs, esp, cruise control,.... faulty.

Obcas sa neda pohnut pakou z pozicie P. V tom spinaci su v dva kontakty. Jeden zapina brzdove svetla a druhy dava informaciu o tom ze pedal je zmacknuty. Su mechanicky odcasovane to znamena ze nespinaju alebo rozpinaju sa sucastne. Myslim ze info pre riadenie abs, esp,.... je njskor a az potom sa zapinaju brzdove svetla.

Vadny spinac bola bezna zavada, ze sa opalili alebo opotrebovali kontakty a myslim ze potom bola aj nejaka nahrada s rezistorom ci s cim.

Odesláno

prave si popisal moje priznaky ;)

takze radsej vymenim :papa

vymena je lahka? dostupna? ci zas pol auta dole? :D

[upravil dne 11.9.2012 15:03 od Y2K]

Odesláno

Lahka. Myslim ze das akurat dole ten plast co je nad pedalmi a tam uvidis na brzdovom pedali Taky spinac.

Ked uvidis ako vyzera ten novy spinac tak pochopis ako vybrat stary. Pootocis do jednej strany a vytiahnes.

Ked mas ten novy spinac tak nech ta ani nenapadne ho stlacat. Zatlacis tam doraz a niekedy ide potom tazko nazad a obcas sa pozeru kontakty.

Pred tym nez das novy spinac tak zmacknes pedal, zalozis spinac ( vlozis do diery a potocis) a ked je tam poriadne uchyteny tak pomaly pustis pedal a tym sa nadstavy doraz. A je to.

A potom v tvojom pripade cakas co sa poserie dalsie.:D

Odesláno

Vadný brzdový spínač = nejde ti tempomat, zobrazuje ----. Výměna je práce na 5 minut když to děláš poprvé.

Ostatní ti funguje, protože bys nezařadil z P.

Odesláno

Pred tym nez das novy spinac tak zmacknes pedal, zalozis spinac ( vlozis do diery a potocis) a ked je tam poriadne uchyteny tak pomaly pustis pedal ...

Uz vidim ako sa mi ani jeden krat ten pedal nesmykne a nepadne na spinac pocas instalacie :D

Asi som mal kupit spinace dva pre istotu :D

Odesláno

ja? :D

vy mi tu pisete hento takto, bacha na toto, toto takto nie,....

a v mojom pripade ako sa poznam to bude presne naopak :D

zatlacim cindzik a nebudu mi svieti svetla brzdove :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...