Agrafik Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Koukám na schémátko toho turbítka. Pokud to dobře chápu, tak má v sobě svojí ŘJ a komunikace s ECU je po po jednom datovém vodiči, takže to může být třeba a: vadné turbo mechanicky b: vadná elektronika turba c. napájení turba (tam ale maji společné napájení obě turba) d: vadné vodiče (blbost, pokud to nepřekousla kuna) e: vadná zem - ukostření (ale opět společné pro obě turba) f: chyba v konektorech. g: výstup ECU h: už mě nic nenapadá i: melu blbosti :D:D:o Citovat
Y2K Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 dal som test cez diag... zadne turbo normalne \"odukovalo\", predne iba cvakalo...takze vidim to na mechanicku zavadu, pripadne ta elektronika...mozno ecu ale to asi ne chyba v konektoroch? aky? kde? kazda infoska teraz pre mna dobra, ked zajtra pojde auto mechanikovi, ktory samozrejme ani z polovice nevie ako to vsetko funguje u tychto motorov, preto potrebujem mat rozumy ja Citovat
Marcel00 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 si dopadol... to auto radsej nechaj doma a daj ho opravit susedovi... nechapem co sa nedojednas so strakim... jedine ze by bolo nieco o com ja o vas netusim... Citovat
Y2K Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 keby mam takeho suseda nie je nic medzi nami aspon nie z mojej strany, piseme si o tom v mailoch a ochotne mi poradi, takze za mna ziadne krive slovo no a ked uz padne kazda moznost...skusim ho zlanarit ku mne a mi nehovor ovecka ze kazdy mechanik pozna kazde auto a este takehoto francuza napriklad, kto by kde vedel ako maju pracovat ventilatory chladica na nom to som nevedel ani ja kym mi to straki neobjasnil [upravil dne 16.9.2012 22:44 od Y2K] Citovat
straki007 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Je tam hromada kontrol a hromada mist kde muze byt chyba. Nemas tam asi nikoho jineho na kontrolu. Akorat jedine. Potrebujes osciloskop a multimetr. Musis zjistit napajeni do serva turbiny. Napajeni turba je pin 1(+) a pin 2 (-) Pin 4 je signal pro turbo a vede na pin H4 konektoru hnede barvy s poctem pinu 48. Citovat
Y2K Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 dakujeem velmi pekne s tymto budeme pracovat teda Citovat
straki007 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 No a jak s tim chces pracovat??? To je info jako kdyz reknes Obamovi kde je slovensko:aut Potrebujes vedet jestli jdi jde signal z ECU do turbiny. Bez osciloskopu to nelze zjistit. Pak potrebujes vedet jaky signal tam jde. A jestli jde z ECU a pokracuje ten samy az do turba..........:myslim:myslim No tohle by zdrzelo asi i mne:D Citovat
Y2K Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 ja nijak so myslel ze tuto infosku a ine co mam posuniem mechanikovi ci bude mudrejsi Citovat
jofo Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Ale stym osciloskopom chod nanho pomalicky. Vacsina mechanikov ked pocuje slovo osciloskop tak maju nocne mury. To ja zas bez neho pod kapotu nevleziem. Citovat
jofo Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 Nie analyzator. Peugeot meracie zariadenei: voltmeter, ohmmeter, osciloskop, tester na lambda senzor,...... Taka hracicka ku PP2000. Ze Straki. Citovat
WildPitbull Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Mě to ukazovalo ty samé chyby ABS,ESP,ASR a tempomat mi taky nešel,na dia mi to ukazovalo špatný brzdový spínač a tlakové čidlo ABS tak jsem brzdový čidlo obědnal a u dodavatele mi řekli že na pedálu musím mít dvě a opravdu tam byli dvě tak sem vyměnil obě a chybové hlášení okamžitě zmizelo a vše funguje jak má i tempomat,oprava 350kč a 10 min času.Bylo to na Peugeot 607 3.0 V6 2001. Citovat
Marcel00 Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 on pise o spinacoch nie o spinaci cize obidva vymenil... ty len jeden Citovat
Y2K Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 no ale neviem ake dve a kde by tam mali byt ked som vymenil jedno a jedno tam len bolo ked tak mi hodte obrazok Este ma tak napada, ci to nebol manual a druhy nejaky spinac na spojke alebo co [upravil dne 18.9.2012 13:34 od Y2K] Citovat
jofo Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Ty mas automat. mas tam len jeden spinac v ktorom su dva kontakty. S manualnou prevodovkou je spinac aj na spojke. Citovat
WildPitbull Odesláno 18. září 2012 Odesláno 18. září 2012 Já mám na brzdovym pedále dva nad sebou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.