Ivouš Odesláno 2. září 2013 Autor Odesláno 2. září 2013 Prosím o radu uživatele Pinacle 16 Prosím mám další dotaz: Mám hotovou časovou osu s videem,potom dám export a chci vypálit video na blu-ray disk (ještě mám k dobru 2 volné minuty). Chvíli se to exportuje a potom mi se to celé zastaví a vyskočí tabulka viz. restartujte aplikaci a znovu exportujte SE ZAPNUTÉM NASTAVENÍM BEZPEČNÉHO REŽIMU. A kde ten bezpečný režim je nikde jsem ho nenašel.Někde něco mám odkliknout? díky Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 V anglickej: In Studio, click on Setup -> Make Disc. Under the box marked Burn Options, select \"Safe Mode: create disc content and then burn\" by clicking on the radio button in front of the setting and then click OK. Citovat
Ivouš Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 píše to přesně toto: restartujte aplikaci a pokuste se o opětovný export se zapnutým nastavením bezpečného režimu. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Nejde zapnúť bezp. režim podľa toho ang. textu čo som dával? [upravil dne 4.9.2013 09:26 od AnotherOne] Citovat
Ivouš Odesláno 5. září 2013 Autor Odesláno 5. září 2013 AnotherOne co popisuješ v anglickém jazyce tak já to v pinnaclu čj. v nastavení nikde nemám. - Pod pole možnosti vypalování vyberte nouzový režim - nikde toto nemám. [upravil dne 7.9.2013 19:10 od Ivouš] Citovat
Ivouš Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 v počítači jsou dané tyto střeva: Intel R core TM i5 CPU, 750@2,67GHz 2,67GHz, RAM 4 GB(použitelné 3,24 zařízení by na Pinnacle ale mělo by být dostačující. Přišel jsem na jednu věc: v Pinnaclu je v nastavení už na exportu u videa je kódování asi to jsou kodeky 1.MPEG 2 - jede v něm bez problémů 2. H. 264 celou dobu jsem měl v něm to nastavený a v něm se to právě sekalo. sekalo se to při spojení třeba video 1920X1080 a pak měl být spoj třeba s koláží tak se to seklo a vyskočila ten název v tabulce viz.výše. Otázka: a)Když bych exportoval v kodeku MPEG2 bylo by tím obyčejným kodekem video nějak znedodnoceno mislím jako plný rozlišení? b)existuje nějaký nižší kodek něž ten H.264,a jestli se ty kodeky dají nějak v nějakém programu snížit na nižší. nebo co mi radíte díky Citovat
MotoMoto Odesláno 26. leden 2016 Odesláno 26. leden 2016 Nechci zakládat nové vlákno, ale co používáte k autorizaci DVD pod W10? Movie Maker se dá doinstalovat, ale DVD maker nikoliv. Tak přemýšlím čím ho nahradit. Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.