Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu uživatele Pinacle 16

Prosím mám další dotaz:

Mám hotovou časovou osu s videem,potom dám export a chci vypálit video na blu-ray disk (ještě mám k dobru 2 volné minuty).

Chvíli se to exportuje a potom mi se to celé zastaví a vyskočí tabulka viz. restartujte aplikaci a znovu exportujte SE ZAPNUTÉM NASTAVENÍM BEZPEČNÉHO REŽIMU.

A kde ten bezpečný režim je nikde jsem ho nenašel.Někde něco mám odkliknout? díky

Odesláno

V anglickej: In Studio, click on Setup -> Make Disc. Under the box marked Burn Options, select \"Safe Mode: create disc content and then burn\" by clicking on the radio button in front of the setting and then click OK.

Odesláno

AnotherOne co popisuješ v anglickém jazyce tak já to v pinnaclu čj. v nastavení nikde nemám.

- Pod pole možnosti vypalování vyberte nouzový režim - nikde toto nemám.

[upravil dne 7.9.2013 19:10 od Ivouš]

• O 2 týdny později...
Odesláno

v počítači jsou dané tyto střeva:

Intel R core TM i5 CPU, 750@2,67GHz 2,67GHz, RAM 4 GB(použitelné 3,24

zařízení by na Pinnacle ale mělo by být dostačující.

Přišel jsem na jednu věc:

v Pinnaclu je v nastavení už na exportu u videa je kódování asi to jsou kodeky

1.MPEG 2 - jede v něm bez problémů

2. H. 264 celou dobu jsem měl v něm to nastavený a v něm se to právě sekalo.

sekalo se to při spojení třeba video 1920X1080 a pak měl být spoj třeba s koláží tak se to seklo a vyskočila ten název v tabulce viz.výše.

Otázka: a)Když bych exportoval v kodeku MPEG2 bylo by tím obyčejným kodekem video nějak znedodnoceno mislím jako plný rozlišení?

b)existuje nějaký nižší kodek něž ten H.264,a jestli se ty kodeky dají nějak v nějakém programu snížit na nižší.

nebo co mi radíte díky

• O 2 roky později...
Odesláno

Nechci zakládat nové vlákno, ale co používáte k autorizaci DVD pod W10? Movie Maker se dá doinstalovat, ale DVD maker nikoliv. Tak přemýšlím čím ho nahradit. Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...