Fredino Odesláno 5. září 2012 Odesláno 5. září 2012 chlapi zaujima ma ako vytiahnem radio a ci vlastne sa mi to oplati a ma to napajanie na audio kabel od zosilovaca...CHCEM DAT SUBWOOFER DO KUFRA,VDAKA ZA RADY Citovat
Fredino Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 no dneska to skusim rozobrat kedze mi nikdo neporadil ci su tam tie vstupy na audio kable Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 No von ti těžko někdo poradí když ani nenapíšeš které rádio jinak trochu mícháš pojmy - předpokládám, že napájení nepůjde z rádia, ale jej signál \"Remote on\" a pak potřebuješ linkový výstup signálu, že? Citovat
Fredino Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 moc sa v elektrike nevyznam ale ide mi oto napojit do radia audio kable ktore pojdu zo zosilovaca nic ine....samozrejme remote on tak isto aby sa zosik vypinal ked vytiahnem klucik [Edited on 6/9/12 11:10 by Fredino] Citovat
Fredino Odesláno 6. září 2012 Autor Odesláno 6. září 2012 tak audio vystup to nema ale v odkladacom kastliku su vstupy na audio video....len bude problem to remote...farbu ma jak u kazdych modro bielu?? ci len modru Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Chybí data... třeba co máš za rádio a taky co máš za SW... BTW co budeš s těmi vstupy v kastlíku dělat... potřebuješ výstupy... [upravil dne 6/9/12 12:34 od koblih69] Citovat
Cinicman Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Hmmm... aj mne si poslal ale absolutne som nepochopil čo vlastne chceš robiť... Citovat
Judes Odesláno 6. září 2012 Odesláno 6. září 2012 Nie že by som sa do toho rozumel ale to sa hanbíš sem napísať čo máš za rádio aby ti niekto mohol konkrétnejšie poradiť . Citovat
Fredino Odesláno 7. září 2012 Autor Odesláno 7. září 2012 nie ale nevdel som popisat co potrebujem poradit a pootom uz som si pisal SS z Koblihom ktoremu dakujem za straveny cas ktory si somnou vytrpel dospeli sme k zaveru ze potrebujem prevodnik keby som ja debil hldal poriadne tak najdem totok tutok a je to [Edited on 7/9/12 08:04 by Fredino] Citovat
dodo407sw Odesláno 7. září 2012 Odesláno 7. září 2012 v sufliku niesu vystupy pri RD4.. takze jedine s HI-LOW adapterom... Citovat
Fredino Odesláno 9. září 2012 Autor Odesláno 9. září 2012 tak ma napadlo naco tam mam tie vstupy? ftom odkladacom priestore spolujazdca? Citovat
cvrlo Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 na pripojenie videa (ja tam mám pripojenú parkovaciu kameru) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.