Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já na inzerátu nevidím zas tak špatné věci, každému nebyl do vínku dán um napsat to krásně. Že tam chybí některé údaje, tak je možnost zvednout telefon a zeptat se, každý si při psaní nevzpomene na vše. A že se tu kritizuje originální stav? My jsme tak trochu od fochu, peugeoťáci, proto originalitu mám jenom jednu. Jenom co by možná mě vadilo byl výfuk bez katu a chtělo by to vidět, jak je řešený KN. Ale to už jdu do krajností.

Však na každém inzerátu se dají najít mouchy, lidé nekupují inzerát, ale to, co je inzerováno. Samozřejmě svoji roli hraje to, jak je to napsané, ale tento popis podle mě zájemce odradit nemůže. Snad jej koupí někdo odpovědný a bude se o auto starat.

Odesláno

Savče já fakt nechci urážet, ale ty seš normální ignorant co si nevidí do huby :roll přečti si ten blábol co si napsal a pak si přečti svůj předposlední příspěvek. A jestli jenom neumíš číst a špatně rozumíš česky, tak tu nenadávej ostatním, co si dovolej vyjádřit svůj ne úplně souhlasnej názor :roker

Odesláno

Davidek: tak tohle už je trochu extrém zase :D

Milan: tohle byl vůbec prapůvodní důvod toho, že sem reagoval. Úprav je tam požehnaně a to auto ani oficiálně nesmí na silnici a neprojde STK... Proto mi nedalo, že tam bylo origo stav. Jo a pak jsem ještě blbě přečetl km, moje chyba... :mad:

Odesláno

Prodávající sem ten inzerát nevložil.. dával to sem ivkopivko,kterej chtěl jen zviditelnit tohle zachovalý gti. Dál to tady nemá cenu rozebírat ne? V inzerátu kontakty sou,neni problém to řešit přímo s majitelem.

Odesláno

Ano, technickou to neprojde, ale má to smysl řešit, on tam ty úpravy napsal ... někdo mi zatajit kat a já se neohnout pod auto, tak to třeba ani nepoznám ...

ma.zek: toto vlákno není v inzerci, může tam založit nové, kde bude auto nabízet. Jinak komenty by měly být spíše směrem k autu, ne na inzerát a už vůbec ne na majitele ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...