Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, asi se to tu skoro jistě probíralo už, ale nemůžu to nijak najít. Dnes se mi stalo, že jsem přijel na parkoviště a když jsem chtěl pak nastartoval tak při otočení klíčkem naběhl počítač, check ok a místo nastartování to jen cvaklo. Starter nevydal žádný zvuk. Při roztlačení z kopce auto normálně naběhlo pak. Měl někdo podobnou zkušenost ? A kolik tato sranda stála? Díky moc za info. Auto: 407 sedan , výroba 2005, 2.0 Hdi 100 kW a najeto 170 000.

Odesláno

to udelam jak? jsem v tomhle totalni laik tak na me musite jak na blbecka :) taky si myslim ze to je starter .. kdysi jsem tohle mel u xsary a byly to jen uhliky .. stejnej postup. akorat nevim zda u tohodle neni problem v necem jinym a na kolik to vyjde tady

Odesláno
Problém nejspíše ve startéru. Vypadá to na vadný spínač na startéru. Ještě zkontroluj pro jistotu ukostření motoru.

môže to byť aj pastorok...:myslim

Odesláno

Preto som sa pytal na baterku lebo mne robi to iste. Ked ju nabijem tak chvilu klud a po case znovu. Zajtra idem kupit novu. A tiez vsetko bez problemov nabehne, kontrolky, radio, zhavenie a otocim klucom a len cvak. Ked baterku dobijem tak bez problemov nastartujem. Baterku tam mam este od vyroby, takze uz ma cez 5 rokov. Holt teraz su uz noci chladnejsie tak to nerozdychava. Skus pripojit startovacie kable a ak nastartujes tak je to na 100% baterkou. Jo a este som si vsimol, ze pocas startovania zhasli vsetky kontrolky a budiky, co sa pred tym nestavalo. Neviem ako je to u 407 ale myslim, ze to bude podobne.

[upravil dne 03.09.2012 00:12 od DanculD]

Odesláno

a jakou koupit na tuto motorizaci a kde za dobrou cenu? podle toho co rika DanculD tak mam to stejne.. jen teda kontrolky drzi furt. auto ma uz 7 let a taky myslim ze to je jeste od vyroby

Odesláno

A tak proč ne. Já jsem koupil Bosch a zatím spokojenost. Zimu dala dobře. Uvidím tuhle zimu. Navíc mně vyšla asi o 40% levněji proti maloobchodu

Ale koukám že oproti loňsku o 500 zlevnila

[upravil dne 3/9/12 00:24 od Martin407]

Odesláno

Mal som ten istý problém na jar.Špekulovali sme skoro 3 dni,nabíjanie bat.skúšanie štartéra.Tak som objednal baterku BOSH 77Ah a spokojnosť.Baterka nabitá vložím do auta a len cvak.Proste siahlo ju hned ako som ju pripojil do pal.siete.No ale môže to biť aj uhlíky,popr.Cievka.V prvom rade riešiť batériu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...