Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vytáhni z toho světla žárovky a pak vždy namontuj jednu, změř pozici na kontaktech,a až tak vyzkoušíš všechny pozice žárovek, přijdeš na to kde jsou přivedeny jednotlivé žárovky. Tak to udělej na starém a novém světle a uvidíš, že to půjde.

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Chci se zeptat co mám zapojit v tom v levém světle na pozici 5 a v pravém světle na pozici 1 když v levém i v pravém mám na pozici 3 obrysovky?

A tak stejně co zapojit do levého světla na pozici 4 a do pravého na pozici 1? Budu vám vděčný za každou radu. Když jsem to zapojil tak že jsem do pozic které uvádím nic nezapojil tak se mi podařilo rozsvítit jen mlhovky. Děkuji

Odesláno (upraveno)

To znamená že s těch starých světel tu obrysku zdvojím z té karoserie a zapojím do těch nových a to jsem si i myslel. A co vyvedu z těch starých kufrových když tam žádná obryska není? Viz obr. víše. Děkuji

Upraveno uživatelem tomanino42
Odesláno

Vím že se blížíme ke zdárnému konci , ale chci se zeptat jestli ten kdo má ten model 607 s těmi posledními zadními lampy by nemohl vyfotit tu kabeláž aby bylo vidět barevné osazení kabelů do konektoru co je zastrčeny do lampy a tak stejně i co se týče lamp v kufru. Děkuji

Odesláno

Zapojil jsem to podle obrázku od Lukáše. A co dál? Tak jak to je zapojené tak se mi podařilo rozsvítit pouze mlhovky v kufru as to je vše. Zpátečka se nerozsvítila. A co se týče světel v karoserii tak tam se mi nepodařilo rozsvítit vůbec nic.

post-48888-0-27160100-1418840977_thumb.j

post-48888-0-83724700-1418840990_thumb.j

Odesláno (upraveno)

takhle od PC se to resi blbe
chtelo by to auto videt nebo nekoho kdo ma skusenosti s prestavbou
dulezite je zacit zakladem - bud pozice "pinu" a od toho to odvodit nebo aspon rozdelane svetla a jit po cestickach

predpokldam ze modrice u brna ?? do kolina trochu z ruky

nejak nechapu ty fotky :myslim  ty si zapojil starou a novou elektriku ze svetel do sebe pres cokoladky ??
nemel by si spis pres cokolady novou elektriku napojit na kabely co vedou z vozu ??

navic i kdyby tak si to zapojil podle barev a predpokladam ze barvicky nesedej

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Kluci, neříkejte, že je problém si to fyzick\ proměřit, kde jsou žárovky na starém a kde na novém světle a nakreslit si schémátko? Práce na půl hoďky.

Odesláno

takhle od PC se to resi blbe

chtelo by to auto videt nebo nekoho kdo ma skusenosti s prestavbou

dulezite je zacit zakladem - bud pozice "pinu" a od toho to odvodit nebo aspon rozdelane svetla a jit po cestickach

predpokldam ze modrice u brna ?? do kolina trochu z ruky

nejak nechapu ty fotky :myslim  ty si zapojil starou a novou elektriku ze svetel do sebe pres cokoladky ??

nemel by si spis pres cokolady novou elektriku napojit na kabely co vedou z vozu ??

navic i kdyby tak si to zapojil podle barev a predpokladam ze barvicky nesedej

Ne napojoval jsem to podle pinů 1-5 které jsou v novém konektoru a čokolády slouží jako propojky a ty v ničem nehraji roli.

Odesláno

Zdravím všechny kteří se zajímají o to to téma zadní facelift lampy na 607 a rovnou se zeptat jestli už někdo ví jak ty lampy zapojit? A nebo jestli neznáte někoho kdo vlastní 607 která má z výroby ty facelift lampy že by vás nechal pořídit foto kabelů připojených do konektorů lamp jak v karoserii tak v kufru aby se přišlo na to jaká barva kabelu nám chybí v těch konektorech. Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...