Agrafik Odesláno 23. říjen 2014 Odesláno 23. říjen 2014 Vytáhni z toho světla žárovky a pak vždy namontuj jednu, změř pozici na kontaktech,a až tak vyzkoušíš všechny pozice žárovek, přijdeš na to kde jsou přivedeny jednotlivé žárovky. Tak to udělej na starém a novém světle a uvidíš, že to půjde. Citovat
a.krajcovic Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Už se to někomu podařilo zapojit? Dík Citovat
tomanino42 Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 Taky bych rád nějaký návod na zapojení těch světel. Děkuji Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 dal sem si praci a podle databaze to nejak slozil Citovat
a.krajcovic Odesláno 29. listopad 2014 Odesláno 29. listopad 2014 Vypadá že by to mohlo být ono. Zítra vyzkouším a dám vědět. Dík Citovat
tomanino42 Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 Chci se zeptat co mám zapojit v tom v levém světle na pozici 5 a v pravém světle na pozici 1 když v levém i v pravém mám na pozici 3 obrysovky? A tak stejně co zapojit do levého světla na pozici 4 a do pravého na pozici 1? Budu vám vděčný za každou radu. Když jsem to zapojil tak že jsem do pozic které uvádím nic nezapojil tak se mi podařilo rozsvítit jen mlhovky. Děkuji Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 zase obrysky ne ??podle me facelift svetla maji zadni svetla zdvojena Citovat
tomanino42 Odesláno 16. prosinec 2014 Odesláno 16. prosinec 2014 (upraveno) To znamená že s těch starých světel tu obrysku zdvojím z té karoserie a zapojím do těch nových a to jsem si i myslel. A co vyvedu z těch starých kufrových když tam žádná obryska není? Viz obr. víše. Děkuji Upraveno 16. prosinec 2014 uživatelem tomanino42 Citovat
funthomas Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 (upraveno) pozeram, ze sa tu poriadne trapite s tymi svetlami do konca roku by ste to mohli stihnut, francuzi nepomohli? http://www.forum-peugeot.com/Forum/forum-peugeot/Peugeot-607/Divers-17/montage-feux-arriere-sujet_34419_1.htm Upraveno 17. prosinec 2014 uživatelem funthomas Citovat
tomanino42 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Vím že se blížíme ke zdárnému konci , ale chci se zeptat jestli ten kdo má ten model 607 s těmi posledními zadními lampy by nemohl vyfotit tu kabeláž aby bylo vidět barevné osazení kabelů do konektoru co je zastrčeny do lampy a tak stejně i co se týče lamp v kufru. Děkuji Citovat
tomanino42 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Zapojil jsem to podle obrázku od Lukáše. A co dál? Tak jak to je zapojené tak se mi podařilo rozsvítit pouze mlhovky v kufru as to je vše. Zpátečka se nerozsvítila. A co se týče světel v karoserii tak tam se mi nepodařilo rozsvítit vůbec nic. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 (upraveno) takhle od PC se to resi blbechtelo by to auto videt nebo nekoho kdo ma skusenosti s prestavboudulezite je zacit zakladem - bud pozice "pinu" a od toho to odvodit nebo aspon rozdelane svetla a jit po cestickach predpokldam ze modrice u brna ?? do kolina trochu z ruky nejak nechapu ty fotky ty si zapojil starou a novou elektriku ze svetel do sebe pres cokoladky ??nemel by si spis pres cokolady novou elektriku napojit na kabely co vedou z vozu ??navic i kdyby tak si to zapojil podle barev a predpokladam ze barvicky nesedej Upraveno 17. prosinec 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Agrafik Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Kluci, neříkejte, že je problém si to fyzick\ proměřit, kde jsou žárovky na starém a kde na novém světle a nakreslit si schémátko? Práce na půl hoďky. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 pro me ne - pro nekoho mozna jozatim nevim jake ma elektrikarske schopnosti Citovat
tomanino42 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Kluci tam budou hrát velkou roli ty dva poslední obrázky tam bude zakopaný pes podle mého on tam zřejmě zdvojuje kabel který se nastrčí do těch prázdných pinů. Citovat
tomanino42 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 takhle od PC se to resi blbe chtelo by to auto videt nebo nekoho kdo ma skusenosti s prestavbou dulezite je zacit zakladem - bud pozice "pinu" a od toho to odvodit nebo aspon rozdelane svetla a jit po cestickach predpokldam ze modrice u brna ?? do kolina trochu z ruky nejak nechapu ty fotky ty si zapojil starou a novou elektriku ze svetel do sebe pres cokoladky ?? nemel by si spis pres cokolady novou elektriku napojit na kabely co vedou z vozu ?? navic i kdyby tak si to zapojil podle barev a predpokladam ze barvicky nesedej Ne napojoval jsem to podle pinů 1-5 které jsou v novém konektoru a čokolády slouží jako propojky a ty v ničem nehraji roli. Citovat
tomanino42 Odesláno 22. prosinec 2014 Odesláno 22. prosinec 2014 Zdravím všechny kteří se zajímají o to to téma zadní facelift lampy na 607 a rovnou se zeptat jestli už někdo ví jak ty lampy zapojit? A nebo jestli neznáte někoho kdo vlastní 607 která má z výroby ty facelift lampy že by vás nechal pořídit foto kabelů připojených do konektorů lamp jak v karoserii tak v kufru aby se přišlo na to jaká barva kabelu nám chybí v těch konektorech. Děkuji Citovat
tomanino42 Odesláno 26. prosinec 2014 Odesláno 26. prosinec 2014 Zdravím. Má už někdo schéma na zapojení těch zadních světel? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. prosinec 2014 Odesláno 27. prosinec 2014 udelej si ke me vylet a udelame ty svetla Citovat
tomanino42 Odesláno 28. prosinec 2014 Odesláno 28. prosinec 2014 Díky za nabídku ale to je pro mě teď dost z ruky. Eště jednou díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.