306-Kubik-S16 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Ahoj chci se zeptat ohledne meho zhaveni u TDcka kdyz zacnu zhavit a jakmile zhasne kontrolka a chtel bych nastartovat tak celkem dlouho toci nez chytne ale kdyz zacnu zhavit zhasne kontrolka a jeste chvilku pockam a az pak zacnu startovat tak chytne hned zhavicky jsem daval novy a zadna zmena muze byt v haji treba nejak rele zhaveni ? diky moc za nejakou radu co stim :-)) Citovat
MilanF1 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 I po zhasnutí kontrolky to ještě žhaví . Ted nevím, co to bylo za motor, ale vím, že vcelku dlouho po zhasnutí cvaklo relátko, až v tu chvíli to přestalo žhavit. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Aha no skusim to promerit jak dlouho to jeste zhavi po zhasnuti kontrolky Citovat
Tantor-BN Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 kubik mam to rovnako a nove zhavice aj relatko...podla mna to je normalne Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 tak hold proste zhasne kontrolka a budu to nechavat tak jeste cca 5vterin at si to jeste dozhavi :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 take to tak mam u 1.9Td ... pokud startuji hned po zhasnuti tak to chytne jakoby na 3 valce ... clouma sebou cele auto ... staci proslapnout plyn a je to v pohode ... takze take cekam jeste nakou tu vterinku po zhasnuti ... zhavice jsem menil 2x z puvodnich bosh na febi a po pul roce jsem koupil nove boshky ale febi byli v pohode jen to chtelo chvilku pockat Citovat
miroja Odesláno 3. září 2012 Odesláno 3. září 2012 Dlzka zeravenia sa podla mne dostupnych informacii deli na dve fazy: - PRE-HEATING \" vlastne\" zeravenie (cas kedy svieti aj kontrolka a po jej zhasnuti by sa mal dat motor uz bezproblemovo nastartovat) - POS-THEATING \"dozeravenie\", cas ked uz kontrolka nesvieti, ale zeraviace sviecky este stale zeravia, koli lepsiemu a ekoligeckejsiemu chodu pocas prvych desiatok sekund po nastartovani. Dlzka oboch intervalov samozrejme zavisi od teploty motora, teda konkretne od teploty chladiacej kvapaliny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.