Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Akú mate farbu 5008  

8 hlasů

1. 1. Akú mate farbu 5008

• Šedá Aluminium - metalická
      1
    • Šedá Shark - metalická
      6
    • Vapor Grey - metalická
      9
    • Čierna Perla Nera - metalická
      5
    • Modrá Bourrasque - metalická
      4
    • Modrá Philae - metalická
      6
    • Biela Banquise - matná
      2
    • Biela Narce - perleťová
      16
    • Červená Babylone - perleťová
      9

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Budu asi vyjímka, ale díky opravě střechy po kroupách jsem si nechal novou střechu a ten štítek na pátých dveřích nalakovat černou metalízou.

Odesláno

Šedá Aluminium (občas taky hnědá - když dlouho neprší ;) )

PS: ozzy - prostě je to tak, že 5008 s tmavou (rozuměj skleněnou) střechou vypadá tuze dobře, že?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Modrá Philae...

Mě se líbila nejvíc černá Perla Nera, ale je na ní všechno vidět (bílá špína), včetně dementních otisků dveří sousedních parkujících, prostě je to auto poutající pozornost, navíc při dnešním globálním oteplování ještě navíc zatíží klimošku v létě... Tak jsem si vybral praktickou nenápadnou barvu. Ale mohu říct, že když je auto umyté, a při určitých světelných podmínkách dávat tahle barva auto opravdu šmrnc. Až mě to překvapilo, není zas tak úplně nenápadná.;)

Odesláno

Hmm, když jsem auto kupoval, stála perla nera u prodejce na parkovišti, čerstvě přivežená, jen zmoklá... Tehdy jsem skonstatoval, že to je auto za výlohu do saloonu, že prostě nesmí ani zmoknout, poněváč pak už to není ono. Ale byrva je to krásná. Míval jsem stříbrnou metalízu, tam jsem poznal na oblečení (když jsem se omylem otřel), že jsem ho dva měsíce neumyl :-D (obrazně řečeno). Pak už mi manželka říkala, abych to umyl, že děti furt mají nějaké špinavé čmouhy. Stejně jsem měl pocit, že když jsem ho umyl, vypadalo skoro stejně :-D. Tady na tom je to umytí aspoň vidět...

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
no jo,cerna se spini,ale zase neni nad to kdyz ji dovezes z rucni mycky:D

jedno černý doma mám rád tě uvidím pokud se nudíš a naleštíš mi to :papa:papa už ti mávám na uvítanou černou nebrat pouze : černou pod bruchom !!:ticho

Odesláno
no jo,cerna se spini,ale zase neni nad to kdyz ji dovezes z rucni mycky:D

jedno černý doma mám rád tě uvidím pokud se nudíš a naleštíš mi to :papa:papa už ti mávám na uvítanou černou nebrat pouze : černou pod bruchom !!:ticho

ja nic nelestim,lesti mi to v mycce:Dje pravda,ze pres zimu na to kaslu,to bych se nedoplatil:)
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...