Pantata_Janousek Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Zdravicko, Mam prosbicku, rozbila se mi spinacka, nejdriv klicek nesel zasunout a pak zase nesel otocit. Nekde sem se docetl ze tam ma pasovat spinacka z 405ky(nekdo psal ze se musi lehce upravit flexou), tak sem si ji koupil, ale kluci z servisu mi volali ze tam nepasuje. nemate stim nekdo zkusenosti?? diky za jakoukoliv radu. Hledal sem origos(valeo) ale bohuzel 5100kc se mi za ni davat nechce, vazne nikdo nevi o nejake alternative? [Edited on 31/8/12 09:36 by Pantata_Janousek] Citovat
peterr87 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 menil som uz spinacku v dvoch 605, nam vzdy odisiel startovaci kontakt. Zhanali sme pouzitu cez inzerat, ale pri zapojeni som nedal ten kontakt co odisiel priamo na starter, ale prerobil som ho cez spinacie rele aby sa situacia nezopakovala. Je to jednoduche: 85 - kostra 86 - plus zo startovania zo spinacky 30 - trvale plus a ten zvyskny nepametam si cislo(asi 87) - ten na cievku startera... spinacka sa meni jednoducho, odsroubujes srouby co ju priamo drzia a su na nej pliesky... tie sa ti zasunu po najdeni urcitej medzipolohy klucom. ked nechces prerabat elektriku, tak od spinacky idu dlahsie kable a na ich konci su konektory, cize tie iba jednoducho odpojis a zapojis s novou [upravil dne 31/8/12 10:01 od peterr87] Citovat
Pantata_Janousek Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 Kdyz muj problem je ze ji nemuzu sehnat - ani pouzitou a tak hledam alternativu pokud nejaka existuje. teda sehnat se da ale je tam dlouha cekaci lhuta a cena pres 5tis kc mi prijde vazne moc. Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Mam problem so spinackou. Rano som normalne nastartoval, vsetko v pohode. Doma som odstavil auto na dvore, pozatvaral okna, kluce v aute. Kedze bol taky krasny den, 28´C, ide do roboty, sadnem do auta a chcem otocit klucom a nejde. Skusim nahradny, tak isto. Odomknut volant neslo, ani nic ine, skusal som aj jemne pootacat, ci nahodou nieco , ale nic. Pri pozornejsom pocuvani som pocul ako keby do niecoho zavadilo. Doteraz som s tym problem nemal, nikdy. Kamarati vraveli, ze im to tiez spravilo, ked auto stalo na slnku ako keby sa tam nieco roztiahlo, a po ochladeni to islo. Prosim, poratde co by to mohlo byt. PS: auto stava na slnku bezne, ked som v robote stoji na slnku nikdy s tym problem nebol. Citovat
Lado Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Mam spinacku z 2,1td r.v.91 s jednym klucom a posledna poloha nevracia. Ak nezozenies nic lepsie tak napis. Citovat
mmartinkovic Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Tiez som mal na predchadzajucom aute tento proble, ze po nastartovani nevracalo spat, ale auto je predane. A nemas tusaka ci by sa to nedalo dako prehodit ? O par stran dalej niekde z r 2009 pisali o spinacke, ze upravili z 405 a islo to. Nemam to este ani vybrate, som v praci, a cakaju ma 2 daleke cesty auto a asi prd z toho. :( Ak by si ju mal po ruke, nehodis dake foto, nema sa coho chytit. Citovat
Lado Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Navod na vybratie pise peterr87 . Z 405 nemam skusenost a foto som sem este nedaval. Spinacka mi nevracia ani na 2,5 td, a to mam 3 kluce. Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 Zavada opravena. Bol to zamok volantu. Po zasunuti kluča sa mal zamok odblokovat a vratit späť, a ten sa nevracal. Po rozobrati som musel z vrchu vybrať pružinku, ktorá zámok volantu vytláčala po vytiahnutí kľúča. Potom to už išlo krásne. Nejake foto poskytnem neskor. Dakujem za informacie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.