John Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Tak jelikož Medvěd bude v době konání srazku mimo a tím pádem nemůže organizovat 9 mini srázek na Džbáně tak jsem to dostal za úkol já. Je už zase začátek měsíce, a tím pádem je na čase napsat pár základních informací o tomto srázku. Navrhuju konání srázku na 23.6 ( poslední čtvrtek v měsíci ) na 18hodinu . Program : 1.Pokusím se zase zajistit nějakou předváděčku od AV cars. 2.Už asi tradiční slalom,který podle mě je dobrým spestřením srázku. 3. Následné přesunutí do restaurace Šárka. Doufám, že jsem ty,kteří se ještě srázku nezúčastnily navnadil, a že se setkáme opět v hojném počtu. [Editován dne 6/6/05 John]
Vvitty Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 tou dobou budu zrejme polehavat nekde u stredozemniho more ale kdyby se chtelo datum presunout o tyden dopredu.... rad prijedu
Guest DD Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Vvitty se typicky bude flakat, jak je jeho dobrym zvykem, ja si to pisu do kalendare. Obavam se ovsem, ze diky poslednimu dni v roce bude dost husty provoz ven z Prahy, cili jsem zvedav, jak se mnozi z nas budou prokopavat krz mesto .
Vvitty Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 Napsán autorem DD Vvitty se typicky bude flakat, jak je jeho dobrym zvykem, ja si to pisu do kalendare. Obavam se ovsem, ze diky poslednimu dni v roce bude dost husty provoz ven z Prahy, cili jsem zvedav, jak se mnozi z nas budou prokopavat krz mesto . ja se nebudu flakat, ja budu pracovat to je sluzebni cesta a jen ciste nahodou si beru plavky a rucnik... s tim provozem mas pravdu, bude po vysvedceni.... coz takhle se sejit o tyden drive? tj. predposledni ctvrtek?
Tazman Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Tak to na 100% nedorazím, v té době jsem na dovolené.
Bohouš Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Já na 100% dorazím a? už poslední či předposlední čtvrtek
Medvěd Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Sice se nebudu moci zúčastnit ani jednoho termínu, ale přimlouvám se (po přečtení různých názorů zde) za změnu datumu na 23.6. - faktem je, že 30.6. je velká pravděpodobnost totálního kolapsu v Praze.
John Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Tak rozhodnuto, 9. minisrázek se bude konat 23.6 od 18hodin. Doufám,že se to bude líbit i ostatním. :)
Bohouš Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Píši si do kalendáře.....jééééé ono je to den po mém narození :D
John Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Píši si do kalendáře.....jééééé ono je to den po mém narození :D To máš dobrý já to mám zase den před svojím svátkem.... :)
Bohouš Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem John Napsán autorem Bohouš 205 GTI Píši si do kalendáře.....jééééé ono je to den po mém narození :D To máš dobrý já to mám zase den před svojím svátkem.... :) To těžko jelikož 24.6. má svátek Jan a ne John :D
John Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Napsán autorem John Napsán autorem Bohouš 205 GTI Píši si do kalendáře.....jééééé ono je to den po mém narození :D To máš dobrý já to mám zase den před svojím svátkem.... :) To těžko jelikož 24.6. má svátek Jan a ne John :D PROVOKATERE...:P
Vvitty Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Napsán autorem John Tak rozhodnuto, 9. minisrázek se bude konat 23.6 od 18hodin. Doufám,že se to bude líbit i ostatním. :) me urcite uz to mam v kalendari
Jirkap Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Přijedu, ale bohužel až kolem 20,30 hod, do 20 hod jsem v práci Doufám, že se ještě něco bude dít
Capy Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 konečně když mam čas tak na 90% nebudu mít auto mužu přijet na koloběžce??:DBych vam to nandal na slalomu:D:D:D
Capy Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Tak změna autiko budu mít a přivezu sebou i ty hezký články jestli se na ně někdo bude chtít kouknout.
Bohouš Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Capy Tak změna autiko budu mít a přivezu sebou i ty hezký články jestli se na ně někdo bude chtít kouknout. Jo to se podívám rád. A budou časem i někde ke stažení, vytištění.....???
voštík Odesláno 13. červen 2005 Odesláno 13. červen 2005 Napsán autorem Capy Tak změna autiko budu mít a přivezu sebou i ty hezký články jestli se na ně někdo bude chtít kouknout. Joooo, nebyly to ty o tech Pazroutech z ruznejch casaku? Nezapomen na 4x4 prosim
Recommended Posts