Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Má niekto skúsenosti s použitím prevodovky z Partnera Tepee (20DP33) do Peugeot 307 SW (pôvodna prevodovka 20DM69). Ak áno , poradte

[Edited on 29/8/12 04:48 by PSK]

[Edited on 15/9/12 10:08 by PSK]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím,chcem sa spýtať na to číslo predvodovky...dnes som ho hľadal a nenašiel.307 2.0 hdi 80kW.Zvrchu prevodovku ani poriadne nevidím a zdola som nič nenašiel.Musím vymontovať celý plastový box vzduchoveho filtra aby som sa dostal k typu prevodovky?Dá sa zistit podľa VIN akú prevodovku mám?

Odesláno

Potreboval by som surne poradit s tou prevodovkou :-( Ked som zhanal jazdenu tak mi borec tvrdil že má prevodovku z 307čky a že určite bude pasovať aj mne bez ohladu na typ prevodovky (20DM09)...neviem či to mám risknut alebo si objednať presne taku aku mam teraz v aute.V čom je rozdiel ked je u 307čky uvedených viac typov (20DL50, 20DL51, 20DM09,20DM39,20DM40)?

[upravil dne 20/2/13 20:10 od Iggy Pop]

[upravil dne 20/2/13 20:11 od Iggy Pop]

Odesláno

A musim prevodovku iba s týmto označením alebo by mi pasovala aj nejaka ina napr. DM39,DM40...ked som volal na inzerat tak mi chalan tvrdil že mi bude pasovať prevodovka z akejkolvek 307čky a neviem či mu verit alebo nie.

Odesláno

jedna vec je \"pasovať\" a niečo iné sú prevodové stupne (väčšinou sú rozdiely iba v stálom prevode ale pre istotu treba overiť aj jednotlivé stupne ), skús vygoogliť detainé info o tvojom type prevodovky aj o tej, ktorú chceš kúpiť a porovnaj...

aspoň sa drž tých prevodových pomerov a rovnakého typu agregátu...ale praktickú skúsennosť zatiaľ nemám

Odesláno

Presne ako hovorí 307rg. S kamarátom sme menili prevodovku na berlingu 1,4 a zohnali sme prevodovku z 1,6. Bol tam iný koncový prevod. Tak, že auto bolo darebnejšie lebo točilo menšie otáčky. A klamal aj tachometer. Ukazoval o dosť menej. 80kW HDi bude mať prevodovku, ktorá ma najťažšie prevody. Lenže benzínová 307 1,6 16V točí 3000 o/min pri rýchlosti 100km/h a 80kW HDi má tušim 1900 ot/min pri 100km/h. Tak tam zožeň trevodovku z HDi. Medzi 66kW a 80kW nie je taký rozdiel. Skús aj prevodovky z p406.

Odesláno

Zle som sa vyjadril...myslel som to tak že mi tvrdil že mi bude pasovať prevodovka z každej 307čky takej ako mam ja,čiže 2.0 HDi,80 kW,r.v.2002...takto by to sedelo?Aj keby to bola 307čka napr.z r.v.2006 tak pokial bude sediet obsah a kW tak musi sediet aj prevodovka?

Odesláno

Asi takhle. Vleze tam ledacos. Bylo by dobré vzít si starou převodovku ssebou a přeměřit. Případně si alespoň obkreslit přírubu. Osobně jsem do svého SW dával převodovku z alfy Romeo 2,0JTD ( s HDI si jsou hoodně podobný :) ) vlezla tam. Mrkev OK, jen měla delší kvalty. míň to tahalo, tychleji to jelo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...