Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

foliu som nelepil este, takze ta fotka je pred nalepenim. Chcem kupit priamo foliu, co sa dava na leskle obrazovky notebookov, tak snad ten drsnejsi povrch zamaskuje nedokonalosti pod nim.

Pre upresnenie, ta fotka je fotena ucelovo z najhorsieho uhla proti svetlu, pri priamejsich pohladoch nan to az tak nevidno a ked je displej zapnuty tak to nevidno snad vobec.

Odesláno

včera som si kúpil fóliu na tablet, v dohľadnej dobe to tam nalepím a pofotím (pred aj po) a uvidím...:myslim

predavač mi tvrdil, že také jemné škrabance, ako mám ja aj ty, to pekne prekryje a nebude ich vidieť...:mrk

no, uvidíme...:roll

Odesláno

rozdiel je viditeľný, škrabance sú preč, dokonca sa mi vidí, že je aj krajší obraz....

fólia je na tablet samsung

ešte tam ostalo pár drobných bubliniek, ale tie odstránim ihlou

takže výsledok :mrk:potlesk:potlesk:super

Odesláno

dobrá otázka, ale podľa popisu výrobcu by to malo byť o.k.

priame slnko aj tak moc nehrozí, tepelne by to malo byť odolné, napokon rovnaké fólie sa používajú na mobily a tie sa neraz kvalitne zohrejú (vo vrecku, v kastlíku a pod.)

Odesláno

to je jedno, ak sa poškodí, za pár eur kúpim druhý a vymením...:P

otázka 15-20 minút

ale ide zima a myslím, že pár mesiacov také teploty mať v aute nebudeme, či...??:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...