Dugo Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Caute vsetci. Som tu novy a mozno tu uz bolo pisane o tom co sa mi prihodilo... Pri cisteni interieru 407 sw som presiel displey palubaku, ktory bol povodne modry pripravkom na cistenie okien a zliezla mi od tial farba.. Mohly by ste mi poradit ako to dat do poriadku? nechce sa mi zrovna kupovat novy, alebo to dajako vymienat. dakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Nenastriekal to predošlý majiteľ na modro? Nič modré v originále nieje. Citovat
merlin99 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 nafarbeny displej palubaku??? aky to ma zmysel? Citovat
Marcel00 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 mozno to v jeho prispevku vyznelo divne... nemal on na mysli tu antireflexnu vrstvu ? ta sa da zmyt agresivnejsim cistiacim prostriedkom. o takomto zakroku ostane display flakaty a v urcitom spektre su tam modre cmuhy. ak je to tak neostava nic ine len to docistit a dalej s tym uz nic nenarobis. snad len na to dat nejaku ochrannu antireflexnu foliu ako sa dava na tablety alebo mobily ? Citovat
pipistrel Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 a mozno by pomohlo foto terajsieho stavu pre predstavu Citovat
merlin99 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 Marcel00: display mam v poriadku (pricom ho aj cistim) a nemam ho modry ani po ani pred, preto mi to je nejasne co tym mysli... Citovat
Marcel00 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 no zalezim cim ho cistis ty a cim ho cistil on... ja som uz taky flakaty povrch displaya videl nazivo... bolo to dost desne a majitel auta sa mi sam priznal ze to narusil nejakym agresivnejsim pripravkom na cistenie... blizsie info zial nemam... Citovat
merlin99 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 chapem co chces povedat:) musime pockat kym prezradi co robil a cim to cistil, inak vykrik do tmy... Citovat
Dugo Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Ano mam na mysli tu antireflexnu vrstvu... Utieral som to pripravkom na skla(autoglim fast glass) a ostali tam take blede cmuhy cez ktore nieje vidiet na display pri urcitom dopade svetla.. Myslite, ze ta folia na tablety, alebo mobili by pomohla? Citovat
Marcel00 Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 vyskusaj, mohla by... keby nie lahko ju das dole... Citovat
Dugo Odesláno 28. srpen 2012 Autor Odesláno 28. srpen 2012 Ako sa vravi, za skusku nic nedam..., no ale ja to potrebujem dat do poriadku na 100%.. Cakam este na dalsie rady. dakujem Citovat
davidekcz Odesláno 28. srpen 2012 Odesláno 28. srpen 2012 No nevím jestli ta folie úplně pomůže, ale každopádně to zkus a uvidíš Citovat
Mike407 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Hlavně by ta folie měla být saténová, aby se to nelesklo. Ale jestli to pomůže, tím si nejsem jistý. Nicméně jak už psali výše, určitě bych to zkusil. Jinak já na jakýkoliv display chemii zásadně nepoužívám. Přece jen je to plast a tam člověk nikdy neví, co to s ním udělá... Citovat
Lada78 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Mel jsem to same uz po predchozim majiteli z pulky dokoneny, hlavne spodni casty a rohy. Setrel jsem to komplet a mam klid. Nejvetsi erotika byla v tech rozich a podel kraju. Je to sice na delsi dobu aby se neposkodil panel, ale jde to. Koukat se na to da a nejakou folii neresim. Stejne budes muset dat dolu bocni kryt LCD a folii vystrihnout presne podle vnitrniho rozmeru ( po obvodu je hlinikovej ramecek) a i to bude videt. A co se tyce folie poznas sam jak se s ni dela pokud to potrebujes mit nachlup nalepeny. Skratka za me je to zbytecny tam neco lepit. Citovat
Lada78 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Pokud by jsi to nevedel tak nic nepoznas. Jinak je to trosku svetlejsi. Citovat
davidekcz Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 aha myslel jsem, že je to nějaká hrůza Citovat
hipisko Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 poskriabany displej mam aj ja , takze marcel to urcite videl aj na mojom aute, len ja som to uz s tym displejom kupil. Funkcne to nema ziadny negativny vplyv, vidno na displej zo vsetkych uhlov ok, takze skor len esteticky. Preto som sa nakoniec aj na to vykaslal. http://imageshack.us/photo/my-images/838/displej.jpg/ ja som to uz riesil a asi najschodnejsia cesta je kupit cez ebay antireflexnu foliu na notebooky. http://forum.autobazar.eu/obnovenie-antireflexnej-vrstvy-na-displeji-bola-zoskrabana-t39021.html [upravil dne 31/8/12 07:24 od hipisko] Citovat
cvrlo Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 mám rovnaký problém, myslíš, že po použití fólie tie škrabance nebude tak vidno? inak našial som niečo aj tu: http://www.kupujem.sk/zbozi/belkin-folie-screenguard-pro-new-ipad-antireflex-/detail.aspx?p=z:280511 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.