Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zacalo sa ozyvat neprijemne pisaknie pocas jazdy. Pravdepodobne to vyhadza z kolies. Je to vysoky piskajuci zvuk. Ale nie je to pravidelne, jeden den zapiska na minutu, druhy den je ticho a na dalsi piska aj 5km. Skusam aj pribrzdit jemne, agresivne ale nepomaha. Skor sa mi zda ze je to nieco s teplotou niecoho, ze ked sa to nahreje tak to vydava taky zvuk....co by to mohlo byt?

Odesláno

A co větrák klimy?mě hlavně při brždění taky vydával takový nepříjemný pískavý zvuk.Trochu sem ho profouk WD-čkem a zatim je pokoj.Ze začatku jsem si myslel že to je pravé přední kolo,ale pak mi došlo že když vypnu ofuk,tak je ticho :)

Odesláno

Nezostávajú ti visieť brzdové platničky, mal som podobný problém a prejavovalo sa to pri zohriatí kotúčov. Rozobrať vyčistiť vodiace drážky od brzdového prachu a jemne namazať napríklad medenou pastou.

Odesláno

ja som sa mozno zle vyjadril, to piskanie je prerusovane, preto si myslim ze vzduch/vietor to nebude, to by piskalo bez prerusenia jeden ton.....tie platnicky rozobrat je zlozita vec? zvladne to aj \"zrucny\" laik? alebo radsej servis?

Odesláno

Mal bi to zvládnuť aj zručný laik ;) je tu na fóre aj presný postup ako nato s foto dokumentáciou. Momentálne sa mi to nedarí nájsť, možno ti ho sem niekto pridá :papa.

Odesláno

ano platiničky zvladneš určite :)) robi sa to tak že daš dole koleso potom zozadu odmontuješ prasa (2 šroby asi 17tky)a potom to drží taká železná spinka tak tu kombinačkami daš dole je to jednoduché

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aj mne to piska stale kotuce mam dobre oblozenia tiez akurat co som mal rozobraty pravy strmen ten som precistil a snazil sa ho rozchodit aj hadicku k nemu som vymenil a robi to stale zrejme bude treba novy nemalte niekto na to nejaku fintu co by som mal spravit s tym ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...