Stopik Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Ahoj všetci potrebujem súrne vyprazdniť palivovú nádrž bez toho aby som ju musel dať dolu.....má nejaký otvor hore cez ktorý by sa to dalo ? A ako sa k nemu dostanem ? bol by som vdačný za nejaký postup ... Ďakujem za pomoc Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Asi ti nezostane nič iné ako dať dole nádrž alebo skúsiť z hadičkou cez nalievací otvor vybrať palivo. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 toto je univerzální postup pro všechna auta PSA s el. čerpadlem v nádrži-- 1.uvolnit přístup k el. čerpadlu,2. sundat tu hrubší plast hadici z čerpadla (je jen nastrčená přes pojistku--stačí zmáčknout),3. nasadit na tu volnou přírubu cca jeden metr hadice--druhý konec do kanystru, 4. stáhnout el.konektor z čerpadla,5.přivézt od baterky zvlášť kabalem ,,plus\'\' a připojit na konektor plus na čerpadle (označení (P)umpe),dalším kabelem spojit kostru vozidla s konektorem ,,minus\'\' na čerpadle--pozor,poteče hned palivo!! během cca 12 minut čerpadlo vytlačí cca 70 litrů z nádrže (měřeno na 406 HDi) samozřejmě se dá hadice připojit i ke spoji hadic s palivem v motorovém prostoru (na příčce za motorem) [upravil dne 25/8/12 11:28 od ozzy56] Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Tento postup napadol aj mňa, ale na 807 sa nedostaneš k čerpadlu, respektýve k jeho konektoru, pokiaľ nedáš dole nádrž. Jedine že by bol ešte ďalší konektor od čerpadla na nejakom prístupnejšom mieste. Citovat
xpetrix Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Dakujem Poslal som Ti SZ aj na lanciafore,ale Ty si uz tu Pisal som Ti,ze tu to zije a je tu vela ochotnych ludi,ktori radi pomozu ak vedia. Citovat
Haryk Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 mělo by stačit jen zapnout klíček a čerpadlo sepne Citovat
straki007 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 kluci dva postupy. Stopik: Tobe to uz nebudu psat do SZ. Jedna moznost je.Nastartovat auto.odpojit prepad a nechat vytect naftu venku. Pokud auto nelze nastartovat,nebo nechces radeji startovat tak v pojistkove skrince na strane spolujezdce pod kapotou pripojit plus pol baterky(treba silny kabel hned v te skrince prichyceny 8 matickou) primo na pojistku F2. Rozbehne se cerpadlo a pumpujes. PS: Pokud budes delat postup druhy s tou pojistkou tak odpoj privod paliva do motoru.Bila(silnejsi)hadicka.Zpatecka je hned u ni (zelena) Citovat
straki007 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 K cerpadlu se u tveho auta nedostanes. NADRZ DOLU NEMUSI !!!!!!!!!!!!! Jeste jsem nedopsal jednu vec.Pokud budes napojovat cerpadlo primo napojistku tak mysli na to cerpadlo cerpa hodne nafty a nebude se stacit nafta doplnovat do kose cerpadla.Takze to bude mit za nasledek to ze vycerpes litr a pak vzduch.Budes muset pockat az dotece do kose a zas zapnout.Proto je lepsi to delat pres zpatecku.Ale je to na tebe. Po vycerpani vymenit pal.filtr a nalejt alespon 3 nasobek nejakeho pripravku pro promazani pal systemu:papa Citovat
Stopik Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Velmi....ale naozaj velmi pekne všetkým dakujem.....nakoniec som to vyriešil tak že som auto vpredu pri spolujazdcovi zdvihol....pri nadrži dolu som dal dolu ten kusok gumy a všetko pekne vytieklo......gumu som dal naspeť......dolial naftu -asi 5l.....na šupu naštartoval .....išiel na pumpu a dotankoval ...... všetko zatial ok ..... ešte raz všetkým dik..... Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 A čože sa ti stalo, že si musel vyberať naftu? Natankoval si benzín? Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Nebol ani prvý ani posledný. Neštartoval si to? Citovat
marko306 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 No paráda. A keď tam mal ten benzín tak dúfam, že neštartoval. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 toto je univerzální postup pro všechna auta PSA s el. čerpadlem v nádrži-- 1.uvolnit přístup k el. čerpadlu,2. sundat tu hrubší plast hadici z čerpadla (je jen nastrčená přes pojistku--stačí zmáčknout),3. nasadit na tu volnou přírubu cca jeden metr hadice--druhý konec do kanystru, 4. stáhnout el.konektor z čerpadla,5.přivézt od baterky zvlášť kabalem ,,plus\'\' a připojit na konektor plus na čerpadle (označení (P)umpe),dalším kabelem spojit kostru vozidla s konektorem ,,minus\'\' na čerpadle--pozor,poteče hned palivo!! během cca 12 minut čerpadlo vytlačí cca 70 litrů z nádrže (měřeno na 406 HDi) samozřejmě se dá hadice připojit i ke spoji hadic s palivem v motorovém prostoru (na příčce za motorem) [upravil dne 25/8/12 11:28 od ozzy56] trochu funguje ten postup u P 307 Break 1.6 16V ? :myslim:myslim [upravil dne 25/8/12 20:27 od Gabriel 307] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 funguje to všude,kde se jde dostat k čerpadlu paliva v nádrži, mám to ověřené na více autech PSA [upravil dne 25/8/12 20:35 od ozzy56] Citovat
Stopik Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 Jj.....toje tak keď su v jednom meste 2 Shelky.....a každá ma ináč tankovacie pištole......naštastie som bol tankovať keď som už mal dojazd nejakých 30 km......a zbadal som to len pri 12l natankovaných benzinom......štartovať som neštartoval........tak sme odtiahli auto......a riešil som to....net .... SZ.....a tak podobne....nakoniec som dal dolu ten plech pri nadrži - 1 šrobik....uvolnil sk pasku na tej 10cm dlhej hrubej hadici......odtiahol som ju z rury čo ide k tankovaciemu hrdlu....a začalo to tiecť....zdvihakom som pomali zdvihal auto pri prednom spolujazdcovom kolese......až kým to všetko nevytieklo......všetko som dal naspeť ....nalial naftu....naštartoval a zatial ok....nabehaných 100 km..... hadam to niekomu niekedy tiež pomôže ....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.