Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

2Cobra: Byl jsem teď delší dobu mimo net. K problému: Nuluje se Ti vše? km, dojezd, spotřeba? Pokud vše tak je nejspíš problém někde na spínači PP. Při delším podržení spínače se hodnoty nulují, tudíž asi bude problém někde tam. :myslim

Odesláno

Nenasiel by sa niekto z okolia Bratislavy kto by mi vedel aktivovat palubny PC? Skoda ze sem chodi malo ludi zo slovenska a slovensky klub je na nulovej urovni.

[upravil dne 19/8/12 17:54 od starec007]

Odesláno

Dave k ne km a rychlost mi pocita jen ta spotreba spadne na nulu. A dekuju ze si se mi ozval byl jsi jedinej Milhause sem kontaktoval ale uz mi neodepsal asi se mu nechce.Perej mi chybi dopojit jeden drat ale nikdo mi nerek jakej a odkud kam

Odesláno

Tak sa hlásim ako ďalší, ktorému sa pomocou ludí z tohto fóra podarilo spojazdniť palubný PC. Ďakujem členovi Dave_k, ktorý to tu dosť podrobne popísal a hlavne užívateľovi Marcel00, ktorý mi to spojazdnil. Ešte raz veľká vďaka.

Cobra, spotreba padá na nulu ak ideš menej ako 30km/h ako písal HonzaZ, inak ukazuje v pohode.

[upravil dne 21/8/12 10:02 od starec007]

Odesláno

jj, neni problem, kludne sa stav aj na buduce ked bude treba nieco :):papa

dame kafe, trochu debatu o zenskych a hned bude svet krajsi :D

a treba podakovat aj Honzovi, nebyt jeho, nebyt spusty dobrych informacii a poradenstva,

no a v tvojom pripade nebyt ani mna :D

Odesláno

Ahoj vsem ne nemyslim to tak ze pod 30km/h mi to neukazuje :prekrocim 30km/h a padami to takhle 1

10l,7.5l,5.2l,4.3l,3.7l,2.7l,1.7l,1.0l a pak 0l a zustane stat.Kdo by mi mohl poradit?

Odesláno

Tak už jsem to konečně také dohledal ve schematech a ono je to opravdu na té stránce 42. Ale to už je hodně staré. Tak jsem hodinku vymýšlel už vymyšlené:mad: Takže opravdu Cobro nic nevymýšlej, prostě musíš protáhnout od ŘJ motoru kablík z pinu 63 na 88ti pinovém konektoru ŘJ (předpokládám, že máš BOSCH) do kabiny na BSI 12ti pinový hnědý konektor pin 9. Je to informace o spotřebě paliva.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...