Ladaj Odesláno 25. červen 2007 Odesláno 25. červen 2007 To by měl být ten model co mám já a tam by to mělo jít zprovoznit zkontrolovat všechny kabeli jestli tam jsou zapojený a dodělat spínač na přepínání displeje a mělo by to být hotový. Podle tohoto schématu pokud to nemá BSI jednotku,ale podle mě by to tu BSI jednotku mít nemělo. schemaPP.pdf Citovat
Blizzard Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 nezapoměl jsem ... ale nějak teď nebyl na nic čas. nicméně dopadlo to tak jak jsem predpokládal. schéma MAJÍ, ale NEDAJÍ a ani NEPRODAJÍ (poslední možnost by stejně vyšla nejspíš na pořádnej balík) Displej s PP stojí 7100 s dph -ten jednodušší bez navi. a co mě dostalo nejvíc byl takovej na pohled dost kšunťáckej modýlek peugeotu 306 break ve velikosti cca burraga za 2200 a nějaký drobný :D no, mi tam zase chvíli neuvidí. Citovat
ajven Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 sice už jsem se dříve prtal taky, ale protože koukám že už máte více zkušeností , tak to zkusím znovu Co myslíte. šlo by to na tuten displej? p406 rv99 novej model servus blizzard, tak ty mas tiez taky ist7 displej ako ja. problem mame v tom ci to pojde zapojit na tento typ displeja. /skor nie ako ano/ lebo tam nie su ani symboly spotreby. Takze to nebol displej chystany pre PP. osobne si myslim tak. A ak by si aj zohnal iny displej aky presne chces? Citovat
Blizzard Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 no, myslel jsem samozřejmě tam narvat i jiný displej... enže bez popisů drátů na tom konektoru asi není šance to nějak rozchodit a nezk*rvit ... .. a ten popis je právě to co mi v peugeotu nedají Citovat
Ericce Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 ja mam staru palubovku.vedle displeje mam dve tlacidla:vystrazny svetla a vyhrivani zrcatek a zadniho skla.a mam taky BSI Citovat
Ericce Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Ladaj ty mas cirou optiku?no ja nevim bsi tam asi je.v servisu mi rekli,ze se na ni nemohli napojit s diagnostikou skusim to prjit podle ti schemy.zatiim diky moc Citovat
Ladaj Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 ERICCE:čirou optiku nemám a BSI taky ne.pojistky z BSI jednotkou a bez ni jsou tady někde už fotky jak to vypadá..Tak se na ně mrkni.Najdi si datum 7.3 dávál tam člen @re foto jak vypadá prostor u pojístek bez BSI jednotky. Citovat
Ericce Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 ja taky nemam cirou.uz sem to koukal aj pod volantem nemam ani bsi.taky jsem rozdelal displey a packu steracu,spojil ty dratky a nefacha to!! displey pritom jde prepinat mezi tym 4 polohama.skousel jsem to pri kazde sepnut tyma dratkami a nejede to.ty si ti dratky pri pacce napajel na modry a zluty dratek nebo jak? Citovat
Dave_k Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Jeden z těch drátků je kostra tak si měřákem najdi kterej to je. Pak stačí i tím druhým škrtnout o kostru kdekoliv (spínačka atd.) Jinak samozřejmě změna na displeji po přepnutí trimru zboku až vypnutí a zapnutí klíčku do nastartované polohy. Citovat
Ericce Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 a do jake polohy mam dat ten trimr??? diky moc za radu :papa:cool: Citovat
Dave_k Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Záleží na tom co vše máš v autě. Org. rádio, teploměr a PP? Jinak když to tady pročteš tak to najdeš. Citovat
Ericce Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 mam origo radio,taky teplomer a zobrazuje mi to taky spotrebu na 100km s tima pomlckama.takze by to mnelo byt ve stvrte poloze ze?ja to vsechno cetl a jel sem podle toho ale nic.neprepina to a pri te spotrebe i nad 30 km furt ostavaji ti carky.pritom pocet,umisteni a barva dratku vedouci od displeje sedi a taky od packy steracu.nemam ani bsi jednotku.tak nevim.jsem bezmocnej. poradte nekdo pls Citovat
Ladaj Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Tak zkus 1.zkontroluj drát z číslem 1368 to je kabel z ECU na displeji je na pozici 12. a přepínač na pozici 5. pod číslem kabelu 7205 a pokud z tímto kabelem škrtneš o kostru tak by to mělo přepínat. a na pozici 2 je kostra. Jo a kabel od UCE 1368 je ve svorkovnici pod volantem bud v tý hnědý nebo v tom modrým konektoru pod stejným číslem tam pokud to bude ok a hlavně to zkoukni z obouch stran ten kabel jestli je i přívod jak z ECU tak i z displeje tak pokračuj do motorového prostoru a tam je to pod baterkou v další svorkovnici a z tý svorkovnice do ECU to jde pod jinou barvou ale myslým že je to aspon pod stejným číslem a pokud to i tam bude ok tak nic jinýho než rozebrat svorkovnici na ECU jestli tam je zapojenej. [upravil dne 26/6/07 Ladaj] [upravil dne 26/6/07 Ladaj] Citovat
Ericce Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 no jo tak nic jinyho mi neostava jen to rozdelat a poradne to prehlednout kde jaky kabel jede.ne nemam spinac. Citovat
Ladaj Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 stačí na odzkoušení jakej koliv mikro spínač třeba i ze staré myši. [upravil dne 26/6/07 Ladaj] Citovat
Dave_k Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Si provizorně vytáhni ven drátky k přepínači a zkus to jen tak přepínat že škrtneš drátama o sebe. Když budou propletený tak je vlastně kontakt pořád a PP se tak resetuje. Jinak jak jsou ty konektory (modrej hnědej) tak tam možná je i stejnej ale černej. Do něj vede drát 1368 z ECU. Citovat
Ericce Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 presne tak jsem to skousel,ze jsem to jen provizorne vyved s ty packy a skrtal jsem a nic Citovat
mitch.mb Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Nazdarek, chci se zeptat byl by nekdo natolik zrucnej a za drobnou uplatu pomohl s aktivaci palubniho pocitace pripadne i tempomatem pokud by to slo u meho vozu. Je to P406 r.v. 2000 nova maska, 1,8, 16V 81KW displej mam ten vetsi a v nastaveni muzu prepinat km/h vs. mile. Nasel by se nekdo z okoli Mlade Boleslavi na konzultaci? Citovat
mitch.mb Odesláno 9. červenec 2007 Odesláno 9. červenec 2007 Nazdarek tak mi to nedalo a hned jsem to musel jit vyzkouset, ale povim vam a musis to tak rict sem pi...a rajska protoze sem rozdelal ten kryt na volantu nasel sem konektor rikam parada to je ono vezmu kus dratu na zkousku klemuju a ono nic... ani pri zaplem klicku ani pri nastartovanem motoru ani pri vytazenem a zastrcenem konektoru proste nic... zklamanej jsem to zadelal a sel vam s fotkama psat pribeh jak mi to nejde a vtu pri prohlizeni fotek sem si rek ze sem koko... ze jsem to klemoval na levy strane volantu :c) Takze jsem se oblik bezel se sroubovakem do auta znovu to rozdelal vytah konektor na druhy strane a ejhle ono to maka.... Takze ted jen zkusit zajet do Peugeot Marek v Mlade Boleslavi jestli mi to aktivujou.... A na tempomat se zatim vyprdnu pac tam bych musel pridavat asi koncaky a jelikoz jsem koukal ze je to pekne debilni pristup tak na to se asi vyprdnu... stejne jezdim z 90% mesto :c) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.