Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To by měl být ten model co mám já a tam by to mělo jít zprovoznit zkontrolovat všechny kabeli jestli tam jsou zapojený a dodělat spínač na přepínání displeje a mělo by to být hotový. Podle tohoto schématu pokud to nemá BSI jednotku,ale podle mě by to tu BSI jednotku mít nemělo.

schemaPP.pdf

Odesláno

nezapoměl jsem :) ... ale nějak teď nebyl na nic čas.

nicméně dopadlo to tak jak jsem predpokládal. schéma MAJÍ, ale NEDAJÍ a ani NEPRODAJÍ (poslední možnost by stejně vyšla nejspíš na pořádnej balík)

Displej s PP stojí 7100 s dph :( -ten jednodušší bez navi.

a co mě dostalo nejvíc byl takovej na pohled dost kšunťáckej modýlek peugeotu 306 break ve velikosti cca burraga za 2200 a nějaký drobný :D:D

no, mi tam zase chvíli neuvidí. :P

Odesláno

sice už jsem se dříve prtal taky, ale protože koukám že už máte více zkušeností , tak to zkusím znovu :D

Co myslíte. šlo by to na tuten displej? p406 rv99 novej model

servus blizzard,

tak ty mas tiez taky ist7 displej ako ja. problem mame v tom ci to pojde zapojit na tento typ displeja. /skor nie ako ano/ lebo tam nie su ani symboly spotreby. Takze to nebol displej chystany pre PP. osobne si myslim tak. A ak by si aj zohnal iny displej aky presne chces?

Odesláno

no, myslel jsem samozřejmě tam narvat i jiný displej... enže bez popisů drátů na tom konektoru asi není šance to nějak rozchodit a nezk*rvit ... :( .. a ten popis je právě to co mi v peugeotu nedají :(

Odesláno

Ladaj ty mas cirou optiku?no ja nevim bsi tam asi je.v servisu mi rekli,ze se na ni nemohli napojit s diagnostikou :nevim skusim to prjit podle ti schemy.zatiim diky moc :papa:cool:

Odesláno

ERICCE:čirou optiku nemám a BSI taky ne.pojistky z BSI jednotkou a bez ni jsou tady někde už fotky jak to vypadá..Tak se na ně mrkni.Najdi si datum 7.3 dávál tam člen @re foto jak vypadá prostor u pojístek bez BSI jednotky.

Odesláno

ja taky nemam cirou.uz sem to koukal aj pod volantem nemam ani bsi.taky jsem rozdelal displey a packu steracu,spojil ty dratky a nefacha to!! :myslim displey pritom jde prepinat mezi tym 4 polohama.skousel jsem to pri kazde sepnut tyma dratkami a nejede to.ty si ti dratky pri pacce napajel na modry a zluty dratek nebo jak?

Odesláno

Jeden z těch drátků je kostra tak si měřákem najdi kterej to je. Pak stačí i tím druhým škrtnout o kostru kdekoliv (spínačka atd.) :papa

Jinak samozřejmě změna na displeji po přepnutí trimru zboku až vypnutí a zapnutí klíčku do nastartované polohy. :papa

Odesláno

mam origo radio,taky teplomer a zobrazuje mi to taky spotrebu na 100km s tima pomlckama.takze by to mnelo byt ve stvrte poloze ze?ja to vsechno cetl a jel sem podle toho ale nic.neprepina to a pri te spotrebe i nad 30 km furt ostavaji ti carky.pritom pocet,umisteni a barva dratku vedouci od displeje sedi a taky od packy steracu.nemam ani bsi jednotku.tak nevim.jsem bezmocnej.:( poradte nekdo pls :myslim

Odesláno

Tak zkus 1.zkontroluj drát z číslem 1368 to je kabel z ECU na displeji je na pozici 12. a přepínač na pozici 5. pod číslem kabelu 7205 a pokud z tímto kabelem škrtneš o kostru tak by to mělo přepínat. a na pozici 2 je kostra. Jo a kabel od UCE 1368 je ve svorkovnici pod volantem bud v tý hnědý nebo v tom modrým konektoru pod stejným číslem tam pokud to bude ok a hlavně to zkoukni z obouch stran ten kabel jestli je i přívod jak z ECU tak i z displeje tak pokračuj do motorového prostoru a tam je to pod baterkou v další svorkovnici a z tý svorkovnice do ECU to jde pod jinou barvou ale myslým že je to aspon pod stejným číslem a pokud to i tam bude ok tak nic jinýho než rozebrat svorkovnici na ECU jestli tam je zapojenej.

[upravil dne 26/6/07 Ladaj]

[upravil dne 26/6/07 Ladaj]

post-0-1410959588298_thumb.jpg

Odesláno

Si provizorně vytáhni ven drátky k přepínači a zkus to jen tak přepínat že škrtneš drátama o sebe. Když budou propletený tak je vlastně kontakt pořád a PP se tak resetuje.

Jinak jak jsou ty konektory (modrej hnědej) tak tam možná je i stejnej ale černej. Do něj vede drát 1368 z ECU.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdarek,

chci se zeptat byl by nekdo natolik zrucnej a za drobnou uplatu pomohl s aktivaci palubniho pocitace pripadne i tempomatem pokud by to slo u meho vozu. Je to P406 r.v. 2000 nova maska, 1,8, 16V 81KW displej mam ten vetsi a v nastaveni muzu prepinat km/h vs. mile. Nasel by se nekdo z okoli Mlade Boleslavi na konzultaci?

Odesláno

Nazdarek tak mi to nedalo a hned jsem to musel jit vyzkouset, ale povim vam a musis to tak rict sem pi...a rajska protoze sem rozdelal ten kryt na volantu nasel sem konektor rikam parada to je ono vezmu kus dratu na zkousku klemuju a ono nic... ani pri zaplem klicku ani pri nastartovanem motoru ani pri vytazenem a zastrcenem konektoru proste nic... zklamanej jsem to zadelal a sel vam s fotkama psat pribeh jak mi to nejde a vtu pri prohlizeni fotek sem si rek ze sem koko... ze jsem to klemoval na levy strane volantu :c) Takze jsem se oblik bezel se sroubovakem do auta znovu to rozdelal vytah konektor na druhy strane a ejhle ono to maka.... Takze ted jen zkusit zajet do Peugeot Marek v Mlade Boleslavi jestli mi to aktivujou.... A na tempomat se zatim vyprdnu pac tam bych musel pridavat asi koncaky a jelikoz jsem koukal ze je to pekne debilni pristup tak na to se asi vyprdnu... stejne jezdim z 90% mesto :c)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...