Guest Slacky Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 tak sem to zapojil a nic to nedela fakt mi tam uz nic nechybi? edit: spinac v pacce hotov, prepina to, ale neukazuje to nic jen pomlcky nebo 0 [Edited on 3/4/11 15:56 Slacky] Citovat
Benžík Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Musiš ujet pár km aby v to začalo ukazovat, myslim že 3 km stačí. Citovat
Guest Slacky Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ajajajajaj jako fakt? ja uz to zas rozdal ale mozna ze sem ty 3 ujel :/ ty jo ale vlastne dyt ja nic nezapojoval, jen to tlacitko, takze to melo byt vlastne stale funkcni, to tema 3km nebude asi :/ [Edited on 3/4/11 18:17 Slacky] Citovat
Dave_k Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 Ten spínač tam je jen na přepínání hodnot a na resetování PP (3sec. podržet). Aktivovat není třeba. Pokud se Ti zobrazuje PP na displeji a aj to přepíná tak je to OK. Ještě asi někde chybí kablík když to neukazuje přesný hodnoty apod. Zkus si proměřit jestli je kabel 1368 (ŘJ-displej) průchozí. Nemusí tam být ve svazku mezi motorem (šedej kulatej konektor pod baterkou) a kabinou (hnědej kulatej pod volantem). Čísla pinů tu jsou už popsána a máš to i v tom schématu. [upravil dne 3/4/11 19:45 Dave_k] Citovat
misino251 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 dobry den, dnes som si konecne chcel spojazdnit pp, len ked som chcel zacat zapojenim kablov s modreho konektoru, s pinu 6 a 17 na display, a pri zapajani na 6 pin, kde uz boli dva kable, a spojenim stretieho to nevyzeralo moc dobre,............a 17 tam vobec nebola, po vsimnuti si ze kabel s pinu 6 ma uplne ine oznacenie ako mal mat, som studoval modry a hnedy konektor.moze byt ze podla piny schemy v modrom konektore mi vobec nesedia, a vsetky ktore musim doplnit(cely b konektor na displey, a pin 13a 14 na a konektore)mozu byt v hnedom konektore?pritom v modrom konektore na pine 6 moze byt kabel uplne iny, ako maju ostatny?som sa zamotal , ide o to ze vsetky kable, ktore mam doplnit, sa nachadzaju podla cisel na kabloch (cislo medzi dvomi hviezdickami) v hnedom konektore , dokonca aj tie ktore maly byt v modrom??mozem sa riadit iba podla tychto cisel na kabloch v konektoroch?(peugeot 406 5/1999 old 2.0 hdi 80 kw) [upravil dne 3/4/11 20:56 misino251] [upravil dne 3/4/11 20:57 misino251] Citovat
Guest Slacky Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 ok takze 1368 vede od displeye do toho kulatyho pod volantem a pak dal do toho pod baterkou..? tak zitra promerim kdyz bude cas zatim diky Citovat
misino251 Odesláno 3. duben 2011 Odesláno 3. duben 2011 prosim, odpoved, aby som zajtra nahodou nieco nepokazil:), a este ci su konektory v modrom a hnedom konektore rovnake?dik. Citovat
paťas!!! Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 ja osobne sem se ridil cislama dratu.....vsechny sem je mel v hnedem konektoru....ikdyz nejake mely byt v modrem...ale neresim to funguje to a to je hlavni Citovat
misino251 Odesláno 4. duben 2011 Odesláno 4. duben 2011 ok, dakujem, velmi ste mi pomohli, dufam ze dnes to uz dokoncim, a potom natocim:) Citovat
misino251 Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 uz ide aj mne, tak vsetkym dakujem za spolupracu:) Citovat
Daniel406 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Zdravim, mám problém s palubnim počítačem (typ C) jsou na něm stále černé pruhy přes display, které brání v čitelnosti a v případě většího tepla (auto jede, svítí na něj sluníčko apod.) je téměř nečitelný. Když bych ho odpojil jde nějak opravit? na zahraničních webech se prodává flex pásek Sagem, kdybych ho vyměnil pomohlo by to? Díky moc Citovat
Dave_k Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 2Daniel406: Už se to tu mnohokrát probíralo. \"C\" displej je problémovej a pomůže jen výměna nejlépe za novej. Citovat
Daniel406 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Jasný jenže výměna za novej nejde, nikde se neprodává ani jako original ani jako druhovýroba, jenom z bouraček a to ještě většinou typ A.... a právě po dlouhý době se mi podařilo opravit originalní rádio clarion....a abych ho mohl používat musí mi fungovat display mít pažouta je někdy pěkně na prd Citovat
Dave_k Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 A přímo v peugeotu jsi se ptal? Jinde novaj asi neseženeš. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Daniel406:ty máš navigaci, když je to displej C? [upravil dne 7/4/11 22:20 HonzaZ] Citovat
Daniel406 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 Jo mám, vzadu v kufru mám CD mechaniku na navigaci. Ve předu ted právě rádio na kazety Clarion - to mi nevadí poslouchal bych jenom rádio, protože doted sem tam měl rádio sony jenže to vypadalo jak kdybych vytrhl půlku tý spodní středový konzole - nemám ten rámeček okolo. No a slyšel sem že ty originální rádia se dělaj přímo na míru toho auta a žádný jiný už tak dobře nehraje tak bych to chtěl dát do původního stavu Jinak navigaci sem si stahnul z uloz.to a vypalil jako obraz disku a napsalo to ze je chybnej disk, tak asi to nebere vypaleny ceda Citovat
antos15 Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Čau Pežoťáci, šlo by podle VINu zjistit,jestli se dá v autě dodělat palubní počítač?? VIN:VF38BLFXE80985164. Díky Citovat
HonzaZ Odesláno 23. květen 2011 Odesláno 23. květen 2011 Jelikož máš dešťový sensor, tak by měl jít dodělat. Ještě by bylo dobré pro jistotu kouknout na štítek BSI, jakou máš verzi. Nejspíš budeš mít buď B1 nebo B3. Pokud bude toto splněno, tak by po výměně pravé páčky mělo stačit to nakonfigurovat pomocí dia. Citovat
antos15 Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Tak jsem vyfotil BSI(teda jestli je to ono:)) snad to z toho někdo vyčte.Ty dráty co se tu řeší asi musim tahat taky co?? [upravil dne 24/5/11 11:51 antos15] Citovat
HonzaZ Odesláno 24. květen 2011 Odesláno 24. květen 2011 Nene, to je ŘJ motoru. BSI je vlevo dole v palubce za pojistkami. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.