Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak sem to zapojil ten pin 13 a 14 na ten pin 11 na budíkách 11 od budíků na 13 a 11 k budíkám na 14 a dojez přestal blikat ukazuje 3 čárky a hlavně pamět začla fungovat :-D, a teď mam pár dotazů jěště: tu pružinku do páčky jste dávala z čeho :-D a myslim si že dojez se počita z posledních 30 km tak se mi tam ukáže až po ujeti 30 km je to tak, a mam asi čtverku nádrže?

Chtěl bych poděkovat těm co vyrobili návod, těm co sem přispěli a hlavně těm který mi po telefunu a jinak radili. :-*

Odesláno

To jsem rád, že se povedlo. :super

Dojezd přepočítává podle průměrný spotřeby za posledních 10 minut jízdy. ;) A přestane ukazovat dojezdové km pokud je dojezd menší než 30km.

[upravil dne 3/3/10 Dave_k]

Odesláno

Libor3: čti;) je tu toho napsany dost.

na strane 13 je obrazek od dave_k a na strene 46 od člena Ladaj je schema (pokud maš stejny strankovani jako ja)

[upravil dne 4.3.2010 čakom]

Odesláno

Asi budem musieť potiahnut vela kablov.Len by som potreboval s tym nejak pomôct,ktorím začat a ako to potiahnut.Ked som prepol na boku pp tak mi ukazuje toto:

Dufam,že sa to da spojazdnit?

Odesláno

návod máš tu http://www.ulozto.sk/3847774/ppc.doc a dodělat to zvládneš, krom pájky kleští izolepy budeš potřebovat šroubovák s hvězdičkou č. 20, nějaký kabely, možná multimetr, a pak nějak vymyslet jak dostaneš kabel od řj do kabyny. jestli nemáš pčku s přepínáním tak nějaký mikrospínač. podle toho návodu sem to dělal a funguje mi to, akorát sem někde neměl dotažený kabely tak sem to musel udělat 2 kabely jinak je to napsaný asi 20 příspěvků nad timhle jak se to dělá.

Odesláno

Dakujem.skusim sa na to pozriet hadam ked sa trochu oteplí.Ten navod vypada celkom zrozumitelne aj pre mna laika.A ake kabliky si musel este dorobit?Čo ti nešlo?Daj bližšie vediet.

[upravil dne 4/3/10 Libor3]

Odesláno

ja musel delal vsechny nemel sem ani pripravu treba na radio, ty mas vyhodu mas o teplotni cidlo to jsou dva kabely min, pak mas napajeni a kostru a dal nevim co mas, ja sem nemel v modry svorkovnici pod volantem kabel s cislem 720 na kterej se napojuje drat c 14 podle navodu tak sem to musel udelat takto:u budíků ve žlutým konektoru na pinu 11 drát 4315 rozstřihnout a ten co jde od budíků napojit na pin 13 konektor A a ten co jde od palivoměru napojit na pin 14 konektor A. Jinak mi vsechno sedelo na navod, ale rikam mam benzin a jak tu uz nekdo zminoval od RJ budes muset tahat jinej kabel, nejvetsi profik tu na pp byl myslim honza406-komisar

Odesláno

Prosím ta,ako si rozobral konektor na RJ-myslim ten plastovy kryt.Nechcem tam dačo ulomit.Dík.

Už som to spravil,stačilo ho silnejšie povytiahnut.Inak ten kablik 1368 je žltej farby.

Neviete prečo som nenašiel ani jedno číslo na modrom konektore pod volantom,ktoré sa tu spomínajú a sú aj v schéme?pin 15 sú tam 6621,6622.

[upravil dne 6/3/10 Libor3]

[upravil dne 6/3/10 Libor3]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...