m.h09 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Zdravím vím že to je jako u blbých:mad:, ale chtěl jsem se zeptat jestli by mi šel rozchodit PP?? Mám P406 2.1TD R.V.1998 v plný výbavě s velkým diplejem....Stačilo by zapojit jen to přepínací tlačítko co je pod volantem u štěračů??? Děkuju za odpovědi Citovat
Dave_k Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Vyndej displej a koukni kolik je zezadu konektorů. Pokud jen jeden je potřeba další dráty natahat. další postup viz. celé toto vlákno. Citovat
m.h09 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Zdarec vyndal sem displej a mám v patici 10 drátů....tak sem zkoušel zapojit páčku ale nepřepíná mi to sice vlákno sem čet ale zrovna 2x z toho moudrej nejsem nevíš co stím??? podle toho co sem tam čet by mi to mělo fungovat ale nejde tak už fakt newim....prosím poradtě Citovat
Dave_k Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Konektorů je zezadu na displeji kolik? Pro PP potřebuješ mít tam zapojený 2 konektory. Pokud je jen jeden tak jej musíš doplnit. Ten co tam pravděpodobně máš by pro PP měl být plně obsazen (14 drátů) a na druhým jsou zapojený 4 dráty. Citovat
m.h09 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Tak to newim mam tam jeden konektor a je tam jeste misto na 5 dratu. Druhej konektor tam neni je tam volna pozice na nej ten co mi chybi by mel byt dole tam je volne misto...jen upozornuju ze mam starej model 2.1TD rok vyroby 1998 jen pro jistotu jak Jsem totiz zjistil tak novej model to ma zapojeny jinak...Ale podle vlakna vejs by mi to na tom displeji melo jit.. Citovat
Dave_k Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Na displeji ano. Pak záleží pokud máš elektroniclé čerpadlo (2.1TD jej měly myslím všechny), aby PP měl odkud brát impulsy. Takže to není jen o displeji. Ten druhej konektor musíš doplnit a natahat do něj podle zde uvedených schémat chybějící dráty (z páčky, palivoměru, ŘJ, rychloměru). Citovat
m.h09 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Cerpadlo by tam melo bejt Lukas...ale stema dratama to bude masakr ale presto dik za rady zejtra se do toho pustim a uvidim jak mi to pujde a jestli se v tom vubec vyznam....S elektronikou moc dobrej kamarad zrovna nejsem Citovat
sanko Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 dal by se někde sehnat takovýto displej??? jestli ano pude do P406 r.v. 98 Citovat
Ferry Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 ano pujde do r.v. 98 ( pujde do vsech 406 od 95 do 4/99 ) sehnat ho bude daleko vetsi problem, na vrakacich jsou vetsinou z anglickych aut v mile/h takze naprd jindy jsou zase premrstene ceny, chtej za nej taky 2000, da se ale sehnat treba za 600, chce to volat jezdit shanet, je to beh na dlouhou trat Citovat
Free-style Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Tak jsem dneska zkousel zapojit svuj PP a bez uspechu.. Podle schemat co jsem tu nasel mi to na ridici jednotce vubec nesedi. Jelikoz mam RJ Sagem sl96 chtel jsem zapojit kabel na pozici 5. Bohuzel tam byl uz nejaky kabel zlute barvy ktery ani nevedl do BSI ( siemens). Nasel by se tu nekdo kdo by mi mohl poradit ci popripade i asistovat pri zapojovani... Uz z toho pomalu nespim jak dlouho ho resim. Diky [upravil dne 20/11/09 Free-style] [upravil dne 20/11/09 Free-style] Citovat
Free-style Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 nemate nekdo to same, RJ Sagem a BSI Siemens? Citovat
Free-style Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 honza406: mockrat diky, ted uz jsem zase o neco chytrejsi ( mel jsem totiz hokej v tech barvach, kazdy tu rikal ruzovej a ono to je u me zlutej )...snad uz to dam dohromady podle tech zbylich schemat co jsem stahnul ze str. 43 od Georginho_cz406 Pro ujisteni: ted mi tedy staci natahnout kabel od packy do BSI a melo by to makat.. nemusim nic tahat k display Citovat
Free-style Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 na diagnostice jsem uz byl..rekl mi,ze je to 50 na 50..ale mluvil neco o kabelech k display tak vubec nevim a jeste neco tak proto z toho nejsem moc chytrej..tady jsem toho precetl uz tolik,ze mi jde hlava kolem a asi jsem se do toho pekne zamotal.. Citovat
Guest servisman Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 stačí se řídit podle schématu a zkontrolovat co máš a nemáš na autě.S jedním jsem řešil PP měl kabely ale byly někde přerušeny čili nebyly dotaženy dokonce Citovat
Free-style Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 uvidime..ted uz vim i jak jsou kabely znacene barevne ve schematu tak snad to pujde... zitra se na to pujdu znova podivat.. Diky pane Citovat
Guest servisman Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 já bral kabely podle čísel a podle pinů kde jsou zapojeny barva někdy nemusí souhlasit Citovat
Free-style Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 rikas,ze teda cisla vzdy sedi ? Citovat
Guest servisman Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 jj čísla kabelů souhlasí už jsem se setkal stejné číslo kabelu a každý jinak barevný Citovat
Free-style Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Ok, zitra povim jak jsem dopadl..jeste jednou moc diky Citovat
Free-style Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 tak jsem na to dneska koukal, zjistil jsem,ze drat 1368 mi vede od RJ do..to kdybych vedel takze to nechavam na pondeli kdy mam volno a budu hledat drat 1368 .Pokud se mi ten drat nepodari najit, budu muset tahat..jinak mam pocit,ze jsem vse dnes uz rozlustil a doufam,ze v pondeli se mi to vse povede rozchodit. Drzte mi palce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.