Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: maty_s

Ahoj, chtěl bych si asi jako většina tady zprovoznit PPC. Bohužel jak už někdo zmínil, část důležitých informací je smazána a je v tom trochu zmatek. Mám motor 2,1TD. Všechno jsem tak nějak pochytil, ale nevím, kde najít drát 4310 a 723 (speed interface). Drát 4310 je asi někde na palubce že? dá se napojit někde jinde než tam? (v nějakém konektoru pod volantem).Díky za každou odpověď.P.S. černý kulatý konektor pod volantem nemám!!

niečo ti tu dám , ja som dorábal PPC na 2,1 td to je proti kus ktorý pojde ku display ,ale si musíš zohnať nieakého auta ten protikus pod volant a na display,ja som to zohnal u kámoša z vraku,ten mal len na rádio a vonkajšiu teplotu to som prispôsobyl podla káblov pod volantom a na display, som to zapojil podla obrázku tuna,aj pravú páčku musiš prepojiť alebo zohnať inú aj to tu je, tak neviem či ti to bude stačiť,daj vedieť ak niečo budeš chceť,

[upravil dne 10/10/09 robo 406]

[upravil dne 11/10/09 robo 406]

post-0-14109610186653_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, chtěl bych si asi jako většina tady zprovoznit PPC. Bohužel jak už někdo zmínil, část důležitých informací je smazána a je v tom trochu zmatek. Mám motor 2,1TD. Všechno jsem tak nějak pochytil, ale nevím, kde najít drát 4310 a 723 (speed interface). Drát 4310 je asi někde na palubce že? dá se napojit někde jinde než tam? (v nějakém konektoru pod volantem).Díky za každou odpověď.P.S. černý kulatý konektor pod volantem nemám!!

toto maš takto isto ako ja???????

post-0-14109610187418_thumb.jpg

Odesláno

tento kryt daj dole:super

post-0-14109610188201_thumb.jpg

Odesláno

ešte toto ti tu dám :super:super:super

post-0-14109610188901_thumb.jpg

Odesláno

dík za info. Ten konektor jak máš vyfocený v kterém jsou potřebné dráty jakou má barvu? jestli je černý, tak ten pod volanem nemám. Je tam pouze modrý a hnědý kulatý

Odesláno

tak to máš inakší sistém asi tento ja mám inakšie :papa:papa:papa ,posielam ti návod,čo mi dali tuna chlani na e-mail :):):)

post-0-14109610197114_thumb.jpg

Odesláno

u benzínu,to je inakšie,je to tu tiež ukázané,ale ja som mal tú výhodu že frantíci mi natiahli káble od riadiačky a konektor (čierny) dali pod volant na záslepku lebo auto nemalo vo výbave ppc ani origoš rádio4050 fhilips ani čidlo vonkajšej teploty aj keď káble nalo ale len predprípravu,tak ja som mal málo práce z tahaním káblov z pod volantou ku displayu :papa:papa:papa a páčku som zatial prepojil káblom na mikrospinač ,teraz si iba chcem zohnať riadnu páčku,aby som ten spínač zrušil,foto som dal višie ako to mám pod volantom.... :D:D:D:D:D:D

Guest servisman
Odesláno

podle mne asi jo záleží i co máš za řj motoru,ale dislej se blbě shání

nehledě 406 má nadrž na 70 l což je v pc a u 306 je tomu jinak nevím jak by na to reagoval PP

[upravil dne 11/10/09 honza406]

Odesláno

ja mám tiež zatial anglána :myslim:myslim:myslim inakší som zatial nezohnal :myslim:myslim ale idem ho zháňať po vrakáčoch , ak ho nezoženiem pojdem do Polska:myslim:myslim:myslim

Guest servisman
Odesláno

displej na anglana mám taky ten jsem sehnal jako první až pak jsem splašil evropský.ono ty galony a míle nějak nejdou

Odesláno
Původně zaslal: honza406

displej na anglana mám taky ten jsem sehnal jako první až pak jsem splašil evropský.ono ty galony a míle nějak nejdou

kde si ho zohnal :roker:roker:roker
Guest servisman
Odesláno

jj je to někdy náhoda já se zeptal jen tak a byl k dispozici měl jsem štěstí

Odesláno

s tim cernym konektorem neni vubec jiste, ze tam bude, ma ho jen zlomek 406 jako pripravu, vetsina ty draty od RJ, cidla rychlosti a palivomeru predpripraveny nema, takze se to musi tahat od budiku a od motoru od RJ, je to prace tak na dve - tri hodky, na hodku, pokud si clovek vsechno pripravi jeste doma pred zapojovanim v aute dopredu ( mikrospinac v pacce, dodatecne kabelove svazky k tem budikum atd. )

Jinak ten PPC by samozrejme sel i do 306 s 1,8 16V, jen by se muselo vymyslet kam ten displej umistit a hlavne ten displej sehnat, nicmene do te 306, kdyz by se stejne upravoval aby se vesel do palubky, tak tam by se dal pouzit i z citroenu XM, ktery ma stejne fuknce jako ten ze 406, akorat ma trochu jine rozmery a vnejsi tvar, zas by se ale mozna dal lepe sehnat nez ten 406kovy, pac XM co jsou na dily byvaji vetsinou s dobryma vybavama

Guest servisman
Odesláno

Ferry nebude ale problém s velikostí nádrže ? To je asi zadané v pc nebo ne??

Odesláno

s tou nadrzi nevim, je pravda ze 306 ma jiny hodnoty odporu plovaku

All 306 Top 30Ω

Middle 160Ω

Bottom 300Ω

406 D8 Full 8Ω

¾ 45Ω

Low (close to red) 180Ω

Empty (light on) 220Ω

takze dojezd by asi kecal, ale ostatni udaje by mely sedet

Odesláno

no pozrem na cislo rj, mala by byt od baterky smerom k vodicovi ze?

bola to cisto teoreticka otazka, ci by sa to dalo riesit. Teraz slo do auta aj tak dost penazi, takze ked tak az v lete by som to riesil

Guest servisman
Odesláno

stačí co je tam za řj s označením ,budeš rád pokud jej seženeš PP do léta většinou se prodává s autorádiem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...